ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Žene Šibenika ženama Trogira

27.02.2015.

„Žene Šibenika ženama Trogira“ naslov je izložbe fotografija u organizaciji Foto kluba Šibenik i Muzeja grada Trogira koja će se, u povodu Međunarodnog dana žena, otvoriti u ponedjeljak 2. ožujka 2015. godine u atriju Muzeja grada Trogira, u 18:00 sati.

Žene Šibenika ženama Trogira
 
O IZLOŽBI

Suzana Čelić, Regina Koštan, Ljiljana Padovan, Nikolina Šarić, Miranda Trklja, Ana Vlahov i Nena Vujčić članice su Foto kluba Šibenik koje će izložbom u atriju Muzeja grada Trogira svoje fotografije predstaviti trogirskoj publici.

Kojoj je od sedam fotografkinja fotografija otkrivanje nepoznatoga u poznatome, a kojoj je ona ljubav još od školskih dana?; Koja od ovih Šibenčanki fotografijom zaustavlja vrijeme koje neumitno prolazi, koja od njih pomoću fotografija priziva sjećanja, a koja je fascinirana „malim velikim svijetom“ u makrofotografiji?; Koja je Šibenčanka za svoje motive odabrala more i otoke, a kojoj je fotoaparat kao treće oko kroz koje gleda samo ono dobro i lijepo… dođite provjeriti na otvaranju izložbe, u ponedjeljak u 18:00 sati u atrij Muzeja grada Trogira.

Izložba fotografija bit će otvorena do 8. ožujka 2015. godine, svakog dana od 9:00 do 12:00 te od 17:00 do 20:00 sati.

Više o izložbi na kojoj izlaže sedam šibenskih fotografkinja potražite na stranicama
http://muzejgradatrogira.blogspot.com/2015/02/zene-sibenika-zenama-trogira.html
https://www.facebook.com/muzejgradatrogira
 

No comments yet.