ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Željko Novaković – Sa Zagrebom na kavi

14.05.2012.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe fotografija Željka Novakovića pod nazivom ‘Sa Zagrebom na kavi’ koje će se održati u utorak, 15. svibnja 2012. u 19 sati u foto galeriji ‘Kuća piva’, Gorjanska 22, u Zagrebu.

Željko Novaković - Sa Zagrebom na kavi

Željko Novaković je rođen u Požegi. Fotografijom se bavi od rane mladosti. Sada kao umirovljenik voli reči da mu je fotografija ne samo hobi i ljubav, nego i svojevrsna terapija. Dugogodišnji je član Fotokluba Zagreb i Cro Art Photo Cluba iz Zagreba, te fotografske udruge Fotogard. Kao istaknuti član ovih klubova uspješno je sudjelovao na čitavom nizu fotografskih izlaganja, kao i na foto natječajima u zemlji i inozemstvu. Radovi su mu uvršteni i u selekciju 32. i 33. Zagreb salona, prestižnog salona umjetničke fotografije.

U njegovom fotografskom radu zastupljen je široki izbor tema i motiva, ali “Street Life” fotografija ima najistaknutije mjesto. Da su ulična fotografija i fotografiranje ljudi u svakodnevnom, životnom okružju njegova najdraža tema potvrđuje i ovom izložbom.

Svojom drugom samostalnom izložbom fotografija “Sa Zagrebom na kavi”, nastavlja predstavljanje svog zagrebačkog ciklusa čiju je promociju imao svojom prvom samostalnom izložbom “Svi smo mi Zagreb” održanom u LP caffeu u Zagrebu prošle godine.

Kontakt: nova-photo@hi.t-com.hr

No comments yet.