ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Zagrijavanje za 5. Fotomaraton, Novi Sad!

17.04.2013.

Sudjelujte na našim foto natječajima i kvalificirajte se za besplatno sudjelovanje na 5. Fotomaratonu koji se održava 1. lipnja 2013. godine. Pravo sudjelovanja na foto natječaju imaju svi zainteresirani fotografi iz Srbije i inozemstva. Natječaj traje od 15. travnja do 12. svibnja, a svake nedjelje biti će objavljena nova tema.

Zagrijavanje za 5. Fotomaraton, Novi Sad!
 
Za svaku temu možete poslati najviše 3 fotografije. Pravila za slanje fotografija pogledajte na stranici (Upload). Radovi na natječaj se šalju isključivo putem forme na stranici Upload. Fotografije koje su prošle godine sudjelovale na natječaju neće ući u selekciju za glasovanje.

Sudjelovanje na natječaju je besplatno.

Fotografi zadržavaju sva autorska prava.

Svi sudionici su suglasni da organizator može koristiti prijavljene fotografije u marketinške i promotivne svrhe. Organizator se obavezuje da će fotografije uvijek biti objavljene sa imenom i prezimenom autora.

Rezultati svake teme biti će objavljeni tjedan dana po završetku raspisivanja natječajne teme.
Za svaku temu biraju se dvije najbolje fotografije – prema izboru žirija i izboru publike.

Žiri čine članovi organizacijskog tima 5. FOTOMARATONA, koji će dati svoj sud o pobijednicima svake od 4 teme. Publika – odnosno posjetitelji stranice http://www.fotomaraton.rs/ mogu glasati za 3 fotografije dnevno.

U svakoj temi biti će odabrana 2 pobjednika koji će se automatski kvalificirati za takmičenje na 5. Fotomaraton 1. lipnja u Novom Sadu.

Više informacija pogledajte na stranicama organizatora www.fotomaraton.rs

Zagrijavanje za 5. Fotomaraton, Novi Sad!
 

Oznake:

No comments yet.