ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Zagrebački Fotomaraton za korisnike analognih fotoaparata!

26.04.2011.

Zagrebački Fotomaraton je dobio i svoju proljetnu verziju! U nedjelju, 15. svibnja 2011. u Zagrebu će se već 4. godinu održati Fotomaraton, ali s jednom razlikom, na proljetnom Fotomaratonu fotografira se isključivo na film!
.
Zagrebački Fotomaraton je dobio i svoju proljetnu verziju
.
Ukoliko do sada niste upoznati sa Fotomaratonom, to je fotografsko natjecanje gdje svi natjecatelji fotografiraju prema zadanim temama, jedna tema, jedna fotografija i da bude zanimljivije, fotografije moraju biti fotografirane istim redoslijedom kojim su teme zadane! Start proljetnog Fotomaratona je Paviljon na Zrinjevcu, gdje će natjecatelji moći pristizati već od 10 sati, a sam start je najavljen za 11 sati.
.
Sponzori proljetnog Fotomaratona su FOTO STUDIO CENTAR  koji u suradnji sa FUJI FILMOM svim natjecateljima osigurava film i razvijanje fotografija koje će se naći na završnoj izložbi. Pored toga svi natjecatelji će dobiti karticu kojom u FOTO STUDIU CENTAR ostvaruju popust od 20% na sve njihove usluge.
.
Dućan fotografske opreme PRAXIS osigurava nagrade u kategoriji klasičnih fotoaparata i svakom natjecatelju omogućava popust od 10% na kupnju u njihovom dućanu. STYLE JIBBERS i LOMOGRAPHY CROATIA su pokrovitelji Lomogoraphy Fotomaraton kategorije za koju su osigurali vrijedne nagrade. Također svi natjecatelji imaju popust od 10% na asortiman robe u ponudi STYLE JIBBERS portala (www.stylejibbers.com).
.
Nagrade u kategoriji klasičnih fotoaparata su:
.
1. mjesto
Set za razvijanje fimova
Set kemikalija za razvijanje crno bijelih filmova
Crno bijeli film
Panoramski let iznad Zagreba za tri osobe
.
2. mjesto
Paterson doza za razvijanje filmova
Crno bijeli film
.
3. mjesto
Set kemikalija za razvijanje crno bijelih filmova
Crno bijeli film
.
.
Nagrade u Lomography kategoriji su:
.
1. mjesto
Diana mini
Panoramski let iznad Zagreba za tri osobe
.
2. mjesto
Paket Lomography filma color 400asa
.
3. mjesto
Poklon bon od 50kn na stylejibbers.com
.
.
Natjecatelji se mogu prijaviti na web stranici www.fotomaraton.hr, a prijave su otvorene do srijede, 11. svibnja 2011. Kotizacija za prijavu iznosi 50kn, a broj natjecatelja je ograničen na 100. Ukoliko bude slobodnih mjesta moći će se prijaviti i na samom startu, ali tada kotizacija iznosi 80kn.
.

Oznake:

No comments yet.