ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Zadnji dan za prijavu na 5. Foto dane mladih

10.03.2015.

Prijave na jubilarno peto izdanje Foto dana mladih, koji se ove godine održavaju u Karlovcu od 7. do 10. svibnja, zatvaraju se danas, 10.3., u 24:00, a prijaviti se možete na www.fotodanimladih.com.hr

Prijavi se na 5. Foto dane mladih u Karlovcu!
 
Stručni žiri će izabrati 50 mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, koji će se natjecati za titulu najboljeg, i to u kategorijama turističke fotografije, reklamne fotografije i umjetničke fotografije. Pogledajte sve o uvjetima prijave ovdje.

Foto dane mladih organizira Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti „Izvan fokusa“, a otkrivamo i dio programa koji pripremamo za sve ljubitelje fotografije. S prestižne fotografske škole, International Center of Photography u New Yorku, stiže Barbara Šarić, fotografkinja koja će mladim fotografima održati predavanja o Dokumentarnoj fotografiji. Svaki dan očekuje nas jedna izložba fotografija, a kroz izložbu “Nova imena”, predstavljamo i autorske uratke studenata Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Stiže nam i skupina Artifan, koja će na obalama rijeke Korane izvesti vatreni show, a od prvih glazbenih imena otkrivamo Kinoklub.

Više o samom programu pogledajte na službenoj stranici Foto dana mladih.

No comments yet.