ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

XFO (Eksperimentalni foto maraton) u Varaždinu 7.9.2013.

02.09.2013.

Volite fotografirati, amater ste, poluprofesionalac ili profesionalac? Bez obzira u koju kategoriju spadate ili kakav fotoaparat imate, ako volite tražiti onaj faktor X koji fotografiju čini drugačijom od ostalih,eksperimentirati sa različitim tehnikama i načinima snimanja te bilježiti stvari oko sebe – XFO je za Vas!

XFO (Eksperimentalni foto maraton) u Varaždinu 7.9.2013.
 

U organizaciji portala EducirajMe.com, Varaždinske udruge digitalnih umjetnosti (VUDU), Učilišta Algebra i portala Fotogard.com ovog rujna u Varaždinu doživite nešto novo i drugačije. Kroz 4 zanimljive fotografske teme, te prigodna predavanja, provedite dan u Varaždinu, prošećite ulicama iz razglednica, naučite nešto novo i radite ono što volite – fotografirajte! Prijavite se i sudjelujte u stvaranju Varaždinske priče, okušajte se i iznenadite u području mutagene fotografije, isprobajte i naučite nove fotografske tehnike te usavršite svoje znanje o modnoj fotografiji. XFO foto maraton nudi Vam praktična predavanja, rad sa profesionalnim modelima iz modne agencije te vrhunskim vizažistima; potiče vašu kreativnost i fotografsko razmišljanje!

Uz bogati nagradni fond te XFO Grand prix nagradu, naši partneri nagrađuju SVE sudionike.

Očekuje Vas Multimedijalna izložba Vaših fotografija na pročeljima varaždinskih zgrada i galerija, kao i postavih istih u Galerijskom centru Varaždin. Uz sve to, najbolje modne fotografije sa istoimene radionice bit će izložene kao uvertira u Bijenale modne fotografije u Varaždinu!

Prijeave kao i ostale informacije o ovom natjecanju potražite na stranici organizatora http://www.educirajme.com/2013/08/xfo-eksperimentalni-foto-maraton-u-varazdinu-7-9-2013/

Dođite, ponesite svoje fotoaprate, očistite leće objektiva i vidimo se u Varaždinu 07.09.!
 
 

No comments yet.