ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Vrhunski portretni objektiv koji je savršen za snimanje u slabim svjetlosnim uvjetima

24.05.2012.

Objektivi koji dolaze uz Olympusove Micro Four Thirds fotoaparate ne samo da moraju biti nevjerojatne optičke kvalitete, već njihov dizajn mora biti u skladu s elegantnim retro stilom fotoaparata O-MD i PEN serije. Fiksni portretni objektiv M.ZUIKO DIGITAL ED 75mm 1:1.8 (150mm*) ispunjava sva očekivanja i više od toga.

Vrhunski portretni objektiv koji je savršen za snimanje u slabim svjetlosnim uvjetima

Savršen je izbor za snimanje portreta, ali i za snimanje brzih sportova u zatvorenom ili izvođača na pozornici pri slabim svjetlosnim uvjetima. Elegantno, u potpunosti metalno tijelo ovog objektiva odgovara njegovim impresivnim specifikacijama i besprijekornim optičkim performansama. Ovaj ljepotan velike svjetlosne jakosti ima sve što bi ozbiljan zaljubljenik mogao poželjeti, od snimanja fotografija s plitkom dubinskom oštrinom do gotovo nečujnog, iznimno brzog autofokusa. U prodaju dolazi od lipnja 2012.

Brz, bez refleksije i izobličenja slike

Velika svjetlosna jakost novog Olympusovog objektiva je savršena za snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja ili za objekte koji se kreću velikom brzinom. U kombinaciji s dugom žarišnom duljinom to pomaže stvoriti plitku dubinsku oštrinu koja je potrebna kako bi se naglasio objekt naspram namjerno zamućene pozadine, što je savršeno za snimanje portreta. Za vrhunsku kvalitetu pobrinula se ZUIKO tehnologija sastavljanja i poliranja koja ovaj fiksni portretni objektiv stavlja uz bok fantastičnom ZUIKO DIGITAL ED 150mm 1:2.0. Rezultat su oštre i bistre fotografije s visokim kontrastom i rezolucijom od ruba do ruba.

Fiksni portretni objektiv je lagan i kompaktan pa ga je zadovoljstvo koristiti u ručnom načinu snimanja. Potpuno metalan dizajn daje osjećaj prvoklasne kvalitete, a fino podešen prsten za izoštravanje je jednostavan za korištenje. ZUIKO optički premaz protiv refleksije (ZERO) je dvostruko efikasniji od uobičajenih premaza i daje vam sigurnost kada snimate pri jakom svjetlu. Osim toga ovaj objektiv daje i lijepe fotografije s plitkom dubinskom oštrinom bez vinjetiranja ili izobličenja slike.

Dostupno je i nekoliko Olympusovih metalnih dodataka koji upotpunjavaju ovo elegantno pakiranje, uključujući sjenilo za objektiv LH-61F i poklopac za objektiv LC-61.

* Odgovara ekvivalentu u 35mm formatu.

Specifikacije proizvoda mogu se promijeniti bez prethodne najave. Najnoviji popis specifikacija potražite na http://www.olympus.hr.

No comments yet.