ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Vlasnicima E-Sustava i PEN-a dolazi Olympus Viewer 2

15.04.2010.

Svi korisnici E-Sustava i PEN-a moći će besplatno preuzeti novu verziju softvera za prijenos, pregledavanje i manipulaciju fotografijama snimljenim tim fotoaparatima.
.
Olympus Viewer 2 novi softver za PEN fotoaparate
.
Olympus predstavlja Olympus Viewer 2, novi softver za uređivanje i sortiranje fotografija i filmova te razvijanje RAW datoteka. Nasljednik softvera Olympus Master 2 i Olympus Studio 2 donosi mogućnost korištenja umjetničkih filtara pri razvijanju RAW datoteka, kao i poboljšanu OS kompatibilnost. Korisnici E-Sustava i PEN-a moći će ga besplatno preuzeti s Olympusovih web stranica početkom svibnja.
.
Viewer 2 nudi pun raspon alata za obradu i rukovanje slikama. Uz omiljene funkcije softvera Olympus Studio 2, poput funkcije Light Box i e-Portreta za razvijanje RAW datoteka, korisnicima fotoaparata PEN omogućava obrađivanje RAW datoteka uz pomoć umjetničkih filtara koji su ugrađeni u određene uređaje. Osim karakteristika vezanih za uređivanje, sortiranje i razvijanje RAW datoteka, novi softver savršeno nadopunjuje [ib] softver za rukovanje datotekama koji dolazi uz revolucionarni fotoaparat E-PL1. U potpunosti je kompatibilan s najnovijim operativnim sustavima, uključujući Windows 7 i Mac OS X Snow Leopard.
.
www.olympus.hr

Oznake:

No comments yet.