ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

VIDEO: Flashmob iznenadio okupljene na Trgu u Zagrebu

07.06.2012.

Što je Flashmob? Kada skupina ljudi dogovori preko interneta sastanak na javnome mjestu, na kojem će raditi nešto bezazleno i besmisleno, a samo kako bi zbunili i ostavili u čudu treću stranu, tj. slučajne prolaznike. Besmisleno i zabavno. Tako je bilo i snioć na Trgu bana Jelačića u Zagrebu gdje je skupina od pedesetak fotografa svojim blicevima totalno zbunila sve koji su se našli točno u 22:15.

Stvar je bila vrlo jednostavna, trebalo se samo pojaviti na Trgu a na dani znak svi izvade fotiće i krenu fotkati trg i sve oko sebe – naravno s flashem! Na drugi dani znak svi prestaju te se razilazimo kao da se ništa nije ni dogodilo. Ovom akcijom organizatori festivala dr. Organ Vida žele prije svega slaviti fotografiju u našem gradu i zemlji, pokazati koliko fotografa Zagreb grad i Hrvatska ima i što mogu napraviti da pokažu svoju ljubav prema ovoj umjetnosti.

Bili ste sinoć sudioni flashmoba? fotke možete poslati na mail info@organvida.com, a najbolje će biti prikazane u sklopu 4. međunarodnog festivala fotografije. Najsretnijeg sudionika s najluđom fotkom očekuje i novi mobitel.

No comments yet.