ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Vesna Špoljar – Pogled

27.06.2011.

Foto prijateljima i posjetiteljima predivne Provanse, Vesna Špoljar će se predstaviti u gradiću Lauris u blizini Aix-en-Provenca, središta regije. Izložit će 15 fotografija Hrvatske, većinom Zagreba ili prelijepe Jadranske obale. Naziv izložbe je POGLED, a biti će postavljena mjesec dana. Otvorenje je 8. srpnja. Iako je Provansa vrlo slikovita i romantična, prepoznatljiva po svojoj atmosferi, izložba POGLED želi pokazati raznolikost i slikovitost kojima obiluje naša zemlja sa svojim obiljem foto motiva.
.
Vesna Špoljar - Pogled
.
Vesna Špoljar oduvijek je veliki zaljubljenik u fotografiju, ali se njome aktivnije bavi nekoliko posljednjih godina. Kao članica udruge Fotogard i foto klubova Croart i Zagreb sudjeluje na brojnim izložbama u organizaciji spomenutih klubova. Javlja se na natječaje i salone umjetničke fotografije, gdje joj se radovi prihvaćaju za izlaganje. Sudjeluje na izložbi Otok i more u Kukljici, na Podravskom salonu u Đurđevcu, Salonima fotografije u Koprivnici, Vinkovcima, Osijeku, Salonu minijature u Belom Manastiru, Tourphoto izložbi u Đakovu, te Salonu hrvatske međuklupske umjetničke fotografije u Rijeci. U kolekciji Croart foto kluba zastupljena je jednom fotografijom na FIAP-ovom Svjetskom kupu klubova u Parizu 2010 godine. Slijede nagrade i pohvale na Cest is d best-u, izložbi Zagreb i Zagrepčani, natječaju Sretno dijete…
.
Početkom 2011. imala je samostalnu izložbu u caffe baru LP u Zagrebu.
.
Kao članica udruge Fotogard sudjelovala je na skupnoj izložbi članova na temu Voda. Izložba pod nazivom 71% upriličena je u povodu Dana planete Zemlje i Svjetskog dana vode.
.
U velikoj međunarodnoj konkurenciji osvojila je treće mjesto na Međunarodnom foto festivalu Dr.Organ vida, održanom u svibnju u Zagrebu.
.
U slobodno vrijeme uživa u radu klubova i u svakoj novoj fotografiji.
.

No comments yet.