ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

U subotu se u Varaždinu održava drugi XFO Foto maraton

19.09.2014.

U organizaciji udruge VUDU (Varaždinska udruga digitalnih umjetnosti) ove subote, 20. rujna, održati će se u Varaždinu drugi po redu XFO Foto maraton.

U subotu se u Varaždinu održava drugi XFO Foto maraton
 
XFO Foto maraton je idealna prigoda za sve one koji vole fotografirati, bilo da su amateri, poluprofesionalnci ili profesionalnci, moći će se okušati u ovom zanimljivom foto natjecanju, a jedini uvjet je da su stariji od 16 godina. Ako se pak radi o osobi mlađoj od 16 godina, mora donijeti pismeno dopuštenje roditelja.

Okupljanje natjecatelja je u Educiraj Me centru u Varaždinu, na adresi Kukuljevićeva 7/I, a na istom mjestu nalazi se i Algebra Varaždin, u subotu 20. rujna u 10 sati. Educiraj Me i Otvoreno učilište Algebra su i ove godine suorganizatori XFO Foto maratona.

Natjecatelji će se okušati u četiri vrlo zanimljive kategorije, poput kategorije Ljudi i motocikli (Custom bykes, custom people) i Varaždin 2020, a teme su vezane i uz kreativnost i nove tehnolohije – Fototipografija i AKT Body Painting. O pobjednicima natjecanja će odlučivati stručni žiri u sastavu Željko Hajdinjak, Ivan Mesek i Tomislav Šestak.

Osim natjecateljskog dijela, bit će održan i okrugli stol na temu “Koliko košta jedna fotografija i kako ju naplatiti?” te posjet izložbi Josip Broz Tito – Fotoamater, u galeriji Miljenka Stančića, gdje će se u 21h održati i izložba radova snimljenih tog dana.

XFO Foto maraton
 
Sve o pravilima, nagradama i rasporedu pročitajte na linku http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/pravila.php

Kotizacija za natjecanje iznosi 50 kuna, a uključuje i zakusku prije početka, XFO start paket, organizirani ručak te degustaciju vina. Prijaviti se možete putem online linka: http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/prijava.php

Rok za prijave je još samo danas, 19.rujna 2014. i zato požurite.

Sve dodatne informacije pronađite na stranici XFO foto maratona: http://www.educirajme.com/xfo_foto_maraton/
 

No comments yet.