ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

U prodaju stiže novi i poboljšani DSLR fotoparat PENTAX K-3

09.10.2013.

Krajem listopada na tržište na stiže nova zvijezda PENTAX digitalne K serije s arsenalom novih tehnologija i novim anti-aliasing simulatorom.

U prodaju stiže novi i poboljšani DSLR fotoparat PENTAX K-3
 

PENTAX RICOH IMAGING COMPANY i NEO ORBIS vam sa zadovoljstvom predstavljaju Pentax K-3 digitalni SLR fotoaparat. Ovaj novi model, koji je razvijen kao nova perjanica PENTAX digitalne K-serije, pun je naprednih funkcija i korisničkih opcija za optimizaciju kvalitete slike, operativnost i korištenje u raznolikim i zahtjevnim uvjetima snimanja.

Dizajniran za pružanje top preformansi u K seriji, K-3 ima razvijen arsenal naprednih značajki koje uključuju: reprodukciju slike u visokoj rezoluciji s približno 24 efektivnih megapiksela; sustav autofokusa u 27 točaka; brzo kontinuirano snimanje od približno 8.3 slike u sekundi; preciznu kontrolu ekspozicije s novo dizajniranim RGB senzorom mjerenja svjetla od 86,000 piksela; novi veliki LCD monitor visoke rezolucije i optičko tražilo s najvećom svjetlinom i jasnoćom u svojoj klasi. Novi anti-aliasing simulator – inovativna funkcija razvijena za K-3 – omogućuje korisniku efikasno minimiziranje moiré efekta bez instaliranja optičkog anti-aliasing filtera na aparat. To korisniku pruža mogućnost izbora snimanja s filterom ili bez njega za danu scenu ili subjekt. K-3 dolazi s poboljšanim značajkama snimanja filmova i funkcijama povezivanja s pametnim uređajima. Već dokazano kvalitetno kućište otporno na prašinu i vremenske uvjete, osigurava pouzdane i odlične rezultate na terenu.

PENTAX K-3 bit će dostupan i kao Premium srebrno izdanje*, ali lansiranje će biti ograničeno na svega 2.000 komada diljem svijeta. Limitirano izdanje K-3 dolazi sa srebrnim tijelom i gripom što ga čini savršenim za kombiniranje sa srebrnim verzijama objektiva Limited serije. Ovo specijalno pakiranje također uključuje ekskluzivni kožni remen i dodatnu bateriju.
* Specifikacije limitiranog izdanja K-3 u srebrnoj boji su iste kao i za redovno izdanje PENTAX K-3.

DSLR fotoaparat K-3 na hrvatsko tržište dolazi krajem listopada 2013. Preporučena maloprodajna cijena za model PENTAX K-3 s weather resistant objektivom 18-55mm WR je 9.999 kn.

Dodatna oprema

D-BG5 baterijski grip
Dodatni baterijski grip koji je dizajniran ekskluzivno za PENTAX K-3, prihvaća 6 baterija AA-veličine kao i standardnu litij-ionsku punjivu bateriju. Opcije koje podržava su dodatni okidač, AE-polugu, AF, ISO, kompenzaciju ekspozicije i zeleni gumb te omogućava vertikalno snimanje i slikanje. Grip je zabrtvljen kao i tijelo te je otporan na prašinu i ostale vremenske uvjete.

O-FC1 FLU MEMORIJSKA KARTICA ZA PENTAX 16GB
Ova SDHC memorijska kartica, razvijena za PENTAX K-3, omogućava wireless LAN povezivanje s kompatibilnim pametnim uređajima. Putem određenih web stranica korisnik može pregledavati live-view slike, okidati na K-3 i pregledavati slike na ekranu pametnog uređaja snimljene na karticu.

O-ST1401 Remen za fotoaparat
Ovaj remen vrlo je praktičan i funkcionalne je dužine (50 cm). Može se omotati oko ruke ili zapešća za sigurnije fotografiranje. Dolazi u crvenoj ili crnoj boji s PENTAX logom.

K-3
 

O Ricoh Pentax Imaging Company
RICOH PENTAX je predvodnik u proizvodnji digitalnih outdoor fotoaparata i jedinstvenog dizajna uključujući DSLR i kompaktne vodootporne fotoaparate, objektive, bljeskalice, dvoglede, durbine i sportsku optiku. Već 90 godina Pentax proizvodi izdržljive i pouzdane proizvode koji zadovoljavaju potrebe ljubitelja fotografije i dizajna.

O Neo orbisu
Neo orbis je ovlašteni distributer Pentax i Ricoh proizvoda za Hrvatsku. Od 2004. godine na hrvatskom tržištu distribuira kvalitetne svjetske marke fotografske i elektroničke opreme- digitalne fotoaparate, punjive baterije i punjače, stative, torbe i ostalu opremu. Ovlašteni je distributer za Pentax, Ricoh, Sanyo, Eneloop, Cullmann, Tamrac, Gary Fong, Kenko i druge marke.

Oznake:

No comments yet.