ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Tribina o fotografiji Gorana Matoševića

13.11.2011.

U maloj dvorani Kulturnog centra, Dubrava 51, u utorak, 15. studenog, od 19:30 poslušajte drugu tribinu o fotografiji unutar projekta Mjesec fotografije pod nazivom ‘Putem ulice’ koju će držati Goran Matošević Uz predavanje možete pogledati i izložbu fotografija ‘Bez komentara’.
.
Tribina o fotografiji Gorana Matoševića
.
Na pitanje kako dokumentirati ljudi i atmosferu grada, njegovih ulica, dokumentirati kako diše grad odgovorit će predavač Goran Matošević svojim viđenjem i svojim pristupom problematici. Predavanje o uličnoj fotografiji s naglaskom na proces dolaženja do fotografije i kako tehničke postavke utječu na način kretanja fotografa i njegovo kadriranje održat će se u sklopu projekta Mjesec fotografije 2011. Fotografija se snima u djelicu sekunde, a priprema traje puno duže…
.
o autoru:
.
Goran Matošević je rođen u Zadru 1975. Fotografijom se profesionalno bavi od 1999. Školovao se na Università dell’immagine u Milanu kod poznatog talijanskog fotografa Fabrizia Ferria. Za vrijeme studija radio je bookove za modele kod milanskih modnih agencija Paolo Tomei i Joy Uomo…. Po povratku u Hrvatsku surađivao je sa redakcijama Zadarskog Lista, National Geographica (Hrvatska), Geo (Hrvatska), Meridijani, Globus i Vjesnik. Urednik je i autor 4 knjige o fotografiranju portreta, pejzaža i arhitekture, putovanja te sporta i vjenčanja. Trenutno predaje fotografiju u Informatičkom učilištu Algebra i radi kao slobodni fotograf.
.

No comments yet.