ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Treći Foto Meetup Zagreb

15.11.2014.

Pozivamo vas na treći po redu Foto Meetup u organizaciji modne zajednice Nova Lica i fotografske udruge Fotogard koji će se održati u srijedu, 19. studenog 2014. od 18:30 u Hostelu Swanky Mint, Ilica 50 u Zagrebu.

Treći Foto Meetup Zagreb
 
“Nova lokacija, novi savjeti, nova poznanstva”

Pozivamo sve fotografe i one koji to žele postati na neformalno druženje fotografa u organizaciji fotografske udruge Fotogard i modne udruge Nova Lica.

PROGRAM:

1. PREDAVANJE: ‘Podešavanje aplikacija za obradu fotografija i njihova priprema za ispis i internet‘
TOMISLAV ČAR
TRAJANJE PREDAVANJA: 25 minuta
O PREDAVANJU: Kako ispravno baratati bojom i potpuno ovladati obradom kolor fotografija. Izbjegnite uobičajene greške prilikom manipulacije digitalnom bojom. Saznajte više o pojmovima: 8 i 16 bitne dubine boja, colorspace-a (gamut boja), .icc profila, kalibracije, konverzija i proofinga boja te samih procesa koji se odvijaju tijekom istih.

2.PREDSTAVLJANJE
CROATIA INFILTRATION > http://on.fb.me/1B2bSGR
TEAM: Mihovil Pirnat / Matija Pucak / Josip Levantin
TRAJANJE PREDAVANJA: 30 minuta
O PREDSTAVLJANJU: Saznajte odgovore na pitanja –> Što je to Urbex? Početci Croatia Infiltrationa, koje lokacije posjećuju te koje sve opasnosti s kojima se susreću. Te naravno još puno toga :) !

3.NEFORMALNO DRUŽENJE ( neograničeno :) )

SPONZORI: Hostel Swanky Mint, Photo Studio Katran, Studio4web

Pridružite nam se na 3. Foto Meetup-u Zagreb gdje ćemo vam kroz kratka zanimljiva predavanja odgovoriti na neka osnovna i važna pitanja vezana uz obradu fotografija + predstaviti vam jedan jako zanimljiv projekt te naravno družiti se! :)
 

Ukoliko želite doći, potrebno se prijaviti kako biste imali osiguran besplatni ulaz.

Kako je bilo na drugom Foto Meetupu pogledajte u kratkom video prilogu:

 
—————————————————————————-

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.