ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Tanja Dabo – Strah

01.07.2011.

U subotu, 2. srpnja, u 20, 30 sati, u Studiu Golo Brdo, u Rovinjskom Selu otvara se izložba Tanje Dabo pod nazivom ‘Strah’. Riječ je o fotografskoj instalaciji tj. nizu fotografija koje će se postupno nadopunjavati i dograđivati.
.
Tanja Dabo - Strah
.
Svaka fotografija popraćena je jednom rečenicom koja govori o strahu jedne osobe prema drugoj. Poveznica svih ljudi iz rečenica sam ja, te od mene i mojih strahova prema nekim osobama rad i započinje. Ja se bojim nekoga, netko se boji mene, i taj niz, neprekinuti lanac, nastavlja se novim odnosima koji se temelje na strahu, u kojima je strah dosta važan regulirajući faktor.
.
Fotografije prikazuju mene i druge ljude u različitim svakodnevnim, običnim, situacijama. Detalji tijela, siluete prolaznika na ulici, široki planovi koji u javnim prostorima obuhvaćaju nepoznate ljude…uvijek dovoljno apstraktne da to može biti svatko od nas.
.
Tanja Dabo
.

  1. Zanimljiv koncept…ako bude postavljena i u kolovozu možda i uspijem doči do rovinjskog sela….ako ga nađem..;)….u svakom slučaju,čestitke tanja….pozzzz

    Komentar by Željko — srpanj 13, 2011 @ 8:56 am