ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

TAMRAC foto torbe konačno u Hrvatskoj

28.09.2010.

Američki Tamrac je jedan od vodećih svjetskih proizvođača torbi, ruksaka i ostale foto opreme. Sa sjedištem u Kaliforniji, Tamrac korporacija je osnovana od strane “outdoor” fotografa-entuzijasta, te je već više od tri desetljeća posvećena razvoju i proizvodnji vrhunske foto opreme za kvalitetno, praktično i sigurno nošenje fotografske opreme.
.
TAMRAC FOTO TORBE KONAČNO U HRVATSKOJ
.
Od ove jeseni visoko kvalitetne foto torbe, ruksake i ostalu opremu možete pronaći i u hrvatskim trgovinama. Tvrtka Neo Orbis sa sjedištem u Zagrebu, koja je zastupnik nekoliko renomiranih svjetskih brendova, od kolovoza je generalni distributer Tamraca za Hrvatsku.
.
Počeci Tamraca u Americi
Prvi proizvodi korporacije Tamrac bili su razvijeni za fotografiranje u divljini, a raznolikost države Kalifornije osnivačima kompanije je omogućila da ih osobno isprobaju, od zloglasne Doline smrti do strmih vrhunaca nacionalnog parka Yosemite.
Ime brenda je odabrano kako bi sjedinilo prirodu i izdržljivost. U američkoj divljini raste posebna vrsta bora čije je ime poslužilo kao inspiracija imenu izdržljive foto opreme. Od samog početka, Tamrac logo sadrži i ilustraciju američkog tamrac bora.
.
Tamrac proizvodi
Tamrac već više od svojih početaka, 1977. godine uživa u reputaciji kvalitete i izdržljivosti. Kvaliteta izrade je rezultat naprednog inženjeringa i procesa izrade, a u velikoj mjeri je rezultat upotrebe najfinijih materijala. Namjena Tamrac torbe nije samo da nosi i štiti opremu fotografa, već da mu omogućuje jednostavan i brz pristup fotoaparatu. Tamrac nudi širok raspon proizvoda za različite namjene, situacije i korisnike, a torbe i ruksaci dolaze otporni na sve vremenske uvjete.Tamrac je poznat po svojim inovacijama koje ugrađuje u proizvode, te je više njih zaštićeno patentima u SAD-u.
.
Tamrac u svijetu
Tamrac je prepoznat širom svijeta kao vodeći proizvođač foto opreme s distribucijom širom SAD-a, Kanade, Europe i Japana. Sjedište i glavni proizvodni pogon se nalaze u Chatsworthu u Kaliforniji.
.
Tamrac u Hrvatskoj
Poduzeće Neo Orbis iz Zagreba osnovano je 2004. godine s funkcijom hrvatskog distributera Pentaxa. Danas je Neo orbis sinonim za pouzdanog i kvalitetnog dobavljača u području fotografskih i bliskih proizvoda. Neo Orbis je također i distributer programa punjivih baterija i punjača Sanyo i Eneloop.
.
Kontakt:
NEO ORBIS d.o.o.
Pokornoga 8, 10000 Zagreb
tel: +385 1 2944 447 | fax: +385 1 2850 941
e-mail: info@pentax.hr | web: www.pentax.hr
Facebook: http://www.facebook.com/pentax.cro
.

Oznake:

No comments yet.