ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Što na zidu visi – Obiteljski portret

26.03.2012.

Dragi Gardovci!
Nastavljamo sa serijom FOTOnatjecanja pod nazivom ‘Što na zidu visi?’, koju nam je omogućio nas sponzor Print Shop, tvrtku za digitalni tisak malih i velikih formata.

Što na zidu visi - Obiteljski portret

U nedjelju u ponoć završilo je drugo ovogodišnje FOTOnatjecanje pod sponzorskom palicom Print Shop-a. Uspješno ste prijavili 24 fotografije. Sve prijave nakon ponoći ne uzimamo u obzir i samo oni čije smo fotografije i objavili konkuriraju za nagradu.

Kao što smo već napisali, nagradu je osigurao naš novi partner Print Shop, a nagrada je izrada pobjedničke fotografije na Tecco Pearl Gloss 250gr papiru + kaširanje na Kapafix od 10 mm u dimenzijama 50x70cm.

Tročlano stručno povjerenstvo kroz slijedećih 5 dana odlučiti će tko će ponijeti titulu pobjednika FOTOnatjecanja ‘Što na zidu visi – Obiteljski portret’ i tko osvaja nagradu. Njegovo/njeno ime objaviti ćemo na ovim stranicama za 5 dana.

Hvala svima koji su sudjelovali i svima koji su nam pisali te se nadamo da ćete se prijaviti i na novom FOTOnatjecanju sa novom temom koju ćemo objaviti za koji dan. Do tada vam svima želimo dobro svjetlo i puuuno škljocanja.

………………………………………………………………………………………………………………………………..

Druga tema također je usklađena sa našom nagradom, dakle sa nečim što bi ljudi voljeli objesiti na svoj zid. Probat ćemo oživiti jednu zaboravljenu tematiku, a to su obiteljski portreti. Iako su danas fotoaparati dostupni svima, jako je malo vješto napravljenih obiteljskih portreta. Pogledajte kako su to radili stari majstori. Sad dolaze Uskršnji blagdani, bit će prilike za fotografiranje. Stoga, okupite svoju užu ili širu obitelj i dajte si truda. Najbolju fotografiju nagrađujemo.

Za pobjednika FOTOnatjecanja Obiteljski portret naš novi partner Print Shop osigurao je izradu pobjedničke fotografije na Tecco Pearl Gloss 250gr papiru + kaširanje na Kapafix od 10 mm u dimenzijama 50x70cm. Nagrađeni će svoju fotografiju poslati u Print Shop na izradu, a Fotogard.com će osigurati u dogovoru sa pobjednikom preuzimanje izrađene fotografije (sve detalje s pobjednikom ćemo dogovoriti mailom).

Pravila FOTOnatjecanja:
– svaki natjecatelj može poslati jednu fotografiju
– fotografije prijavite putem on-line obrasca
– u e-mailu napišite svoje ime i prezime i kontakt telefon
– dimenzija fotografije koju šaljete mora biti 800px po dužoj stranici na rezoluciji 72ppi
– fotografije sa vodenim žigom ili potpisom nećemo uvažavati
– radove primamo do ponoći 22.04.2012.

Stručno povjerenstvo u sastavu:
Denis Marohnić, povjesničar umjetnosti
Max Juhasz, fotograf, predsjednik udruge Kadar 36
i Goran Matošević, glavni urednik portala i predavač programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri,
odluku o pobjedniku donijeti će 28.04.2012. i objaviti će ju na ovoj stranici.

Sve poslane fotografije koje ispunjavaju navedena pravila biti će prikazane na ovoj stranici redom kako su pristizale.

Josip Kolaković
Josip Kolaković Zvonimir Rendeli Andrija Soldo Lana Žigić
 
Vesna Špoljar  Dinko Neskusil Marin Sušlić Ivan Suvalj
Tomislav Jonjić Antonio Karaula  
Vedran Mandić Tomislav Jonjić Antonio Karaula Mladen Cukor
 
Danijel Kolega Tomislav Safundžić Josip Furčić  Oleg Hajnc
Tea Pejić Roberto Pavić Petra Ermacora  
Tea Pejić Roberto Pavić Petra Ermacora Goran Antić
     
Ivana Miletić Marko Ožvald Pavao Toth  Ksenija Župan

No comments yet.