ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Split fotomaraton pressica

09.06.2011.

U Info zoni održana je konferencija za medije gdje je predstavljen projekt Split fotomaraton. Projekt su predstavile Petra Albreht iz Udruge ‘Klika’ i Maja Prgomet iz Fotokluba Split. Fotomaraton je fotografsko natjecanje koje se održava u 20-ak gradova u svijetu, a po prvi put održati će su u Splitu 18.06.2011.
.
Split fotomaraton 2011.
.
Split fotomaraton 2011 zamišljen je kao jednodnevno fotografsko natjecanje tijekom kojeg natjecatelji dobiju 12 tema unutar 6 sati, te za svaku temu fotografiraju po jednu fotografiju, naglašavajući maštovitost i kreativnost, a same teme ostaju tajne sve do početka natjecanja.
.
Natjecanje je limitirano na 100 sudionika, a prijaviti se možete na web stranici www.klika.hr do 14.06.2011. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50,00 kn, a ako ostane mjesta prijaviti se možete i na sam dan natjecanja, ali tada kotizacija iznosi 80,00 kn.
.
Start fotomaratona je u 11:00 ujutro na Voćnom trgu te vodi sudionike kroz grad s dvije kontrolne točke u različitim dijelovima grada.
.
Nakon završetak natjecanja stručni žiri izvršit će odabir pobjednika po zadanim temama, kao i tri pobjednika cjelokupnog Split fotomaratona. Dodijelit će se i tri posebne nagrade za najbolje mlade natjecatelje do 18 god.
Izabrani radovi biti će izloženi početkom srpnja na izložbi u City Center One Split, gdje će se najboljim natjecateljima dodijeliti nadgrade i priznanja.
.
Nakon natjecanja u večernjim satima, fotomaratonci će se pridružiti ekipi FMFS u kinu Bačvice, gdje ćemo na party-u zajednički proslaviti uspješnu realizaciju ova dva projekta mladih ljudi u Splitu.
.
Više informacija o projektu Split fotomaraton možete pronaći na web stranici www.klika.hr , a stojimo Vam i na raspolaganju na splitfotomaraton@gmail.com ili info@klika.hr.
.
Split fotomaraton - Petra Albreht i Maja Prgomet
.

No comments yet.