ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Split fotomaraton 2011.

02.06.2011.

Fotomaraton stiže i u naš grad. Rezervirajte 18.06.2011. i pridružite nam se na Split fotomaratonu! Ponesite svoje fotiće, klikajte i zabavite se, a Klika i Fotoklub Split pobrinuti će se za -dobar početak ljeta-.
.
Split fotomaraton 2011.
.
Fotomaraton je fotografsko natjecanje koje se održava u 20-ak gradova u svijetu i postaje sve popularnije događanje. Split fotomaraton 2011 zamišljen je kao jednodnevno fotografsko natjecanje tijekom kojeg natjecatelji dobiju 12 tema unutar 6 sati, te za svaku temu fotografiraju po jednu fotografiju, naglašavajući maštovitost i kreativnost. Teme ostaju tajne sve do početka natjecanja.
.
Start fotomaratona je u 11:00 ujutro na Voćnom trgu te vodi sudionike kroz grad s dvije kontrolne točke u različitim dijelovima grada. Ovim konceptom natjecatelje ćemo provesti kroz najzanimljivije dijelove grada Splita, što smatramo zanimljivim, kako za građane koji će pojedine dijelove grada proživjeti kroz novu dimenziju, tako i za turiste koji imaju priliku na nov i uzbudljiv način razgledati i upoznati grad Split.
.
Spontanost, snalažljivost, upornost i zabava osnovne su komponente za uspješnu seriju fotografija. Na kraju fotomaratona, svaka serija fotografija dokumentarni je zapis jedinstvenog ljetnog dana u Splitu.
Projektom Split fotomaraton želimo pridonijeti osvježenju fotografske scene grada Splita i na taj način pružiti priliku i iskusnim fotografima i amaterima. Najvažnije je da ste kreativni, uporni i neumorni. I da imate digitalni fotoaparat.
.
Po završetku natjecanja, stručni žiri ocjenjuje fotografije, te se na izložbi fotografija s natjecanja proglašavaju pobjednici.
.
PRIJAVITE SE!
.

No comments yet.