ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

08.11.2011.

Dok su grupe u Puli, Rijeci, Splitu i Osijeku punom zamahu, u Zagrebu nakon zanimljivih foto radionica i prikazane kreativnosti u rješavanju zadataka, polaznici programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu kreću sa obradom svojih fotografija u Photoshopu.
.
Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu
.
Nakon malo više od mjesec dana intenzivnog programa pod vodstvom Gorana Matoševića sa mnoštvom predavanja i foto radionica, polaznici u Zagrebu kreću sa obrađivanjem snimljenih materijala u Adobe Photoshopu. No prije nego se krenu “igrati” pogledajte što su sve radili na foto radionicama.
.

.
U studiju DE FACTO polaznici su se učili raditi sa studijskom rasvjetom snimajući modele za portretnu, glamour i reklamnu radionicu. Modnu radionicu polaznici su odradili u prostoru Muzeja grada Zagreba, dok su sportsku radionicu napravili na stadionu u Kranjčevićevoj na nogometnoj utakmici između NK Zagreba i NK Rijeke. Dobru suradnju Algebra je potvrdila i za zagrebačkim ZOO vrtom gdje su polaznici učili fotografirati životinje, a u parku Maximir tražili su najbolju moguću poziciju za snimanje prirode i pejzaža. Za uličnu i reportažnu radionicu polaznici su prošli gotovo cijeli centar grada kako bi izvršili unaprijed zadane zadatke, a sve pod budnim okom voditelja Gorana Matoševića.
.
Za one koji još razmišljaju gdje bi učili o tehničkoj upotrebi digitalnih fotoaparata i kako u praksi iskoristiti stečeno znanje – pogledajte na slijedećem linku kako su izgledale radionice u raznim gradovima – http://www.fotogard.com/tag/specijalist-za-digitalnu-fotografiju-i-obradu, te se čim prije predbilježite za nove grupe koje uskoro ponovo kreću. Najmanje vremena za razmišljanje imaju u Koprivnici jer samo je još par mjesta ostalo za skorašnji početak grupe.
.
Više o cijelom programu saznajte na http://www.algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=31
.
HUF preporuka
.
.
.
.
..

No comments yet.