ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Zagrebu

13.02.2013.

Želite vidjeti kako rade profesionalni fotoreporteri na terenu? Želite prisustvovati modnom ili reklamnom snimanju i učiti od profesionalnih fotografa? Želite biti jedan od fotografa na prvoligaškim nogometnim ili košarkaškim susretima?

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Zagrebu
 

Sve to za vas smo osigurali nakon završenog programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri!

Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografiju

Nova grupa edukacije ‘Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu’ u Zagrebu samo što nije krenule. Prijavite se odmah na linku http://www.algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=31. Osim u Zagrebu, grupe uskoro kreću i u Puli, Rijeci, Splitu, Zadru i Osijeku pa provjerite kod svog najbližeg Algebra centra ima li još mjesta.

Zadnja grupa polaznika upravo je završila pod stručnim vodstvom majstora fotografa Krešimira Pletikose i Gorana Matoševića, a svoje novo stečeno znanje isprobavali su na radionicama s modelima u studiju All4you, u Kvaternik Plazi, u parku Maksimir i zagrebačom ZOO vrtu, na zagrebačkim ulicama, te na utakmici košarkaškog kluba Cedevita.
Naš vjeran partner programa Olympus osigurao je najbolje od foto opreme za rad, dok su nam u opremanju radionica pomogli Prizma d.o.o. i Bratulić d.o.o. Atmosferu sa radionica u sklopu nastave sa zadnjom grupom polaznika možete vidjeti u slijedećoj galeriji fotografija.

Ili pogledajte filmić koji smo na nastavi snimili.

 
Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografiju!

Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo sudjelovanje na snimanju profesionalnih fotografa u studiju.
Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo da provede jedan radni dan sa profesionalnim fotoreporterom.
Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo fotografiranje prvoligaških nogometnih ili košarkaških utakmica.

Zato prijavite se odmah jer mjesta je ostalo još malo.

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Zagrebu

No comments yet.