ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Puli

07.08.2013.

Želite vidjeti kako rade profesionalni fotoreporteri na terenu? Želite prisustvovati modnom ili reklamnom snimanju i učiti od profesionalnih fotografa? Želite biti jedan od fotografa na prvoligaškim nogometnim ili košarkaškim susretima?

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Puli
 
Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografije u Algebri i zakoračite u profesionalni fotografski svijet.

Prijavite se odmah na linku www.algebra.hr, ili provjerite kod svog najbližeg Algebra centra ima li još mjesta za upis u nove grupe koje sa edukacijom kreću početkom 9. mjeseca.

U Puli su polaznici završili sa naobrazbom pod vodstvom našeg Specijalista za digitalnu fotografiju i obradu Elvisa Pažina, a svoje novo stečeno znanje isprobavali su na radionicama s modelima u suradnji s NovaLica.com koje su odrađene i u studiju i na vanjskim lokacijama po Puli. Veliku zahvalnost šaljemo obitelji Muhović iz Valture na ljubaznosti jer su nam dozvolili fotografirati životinje na svojem imanju. Fotografije pejzaža snimljene su na lokaciji Nezakcija (blizu Valture), nastarijeg grada u Istri, dok su ostale radionice odrađene na pulskim ulicama, te na utakmici nogometnog kluba Istra 1961.

Kao i uvijek do sada, naš vjeran partner programa Olympus osigurao je najbolje od foto opreme za rad.

Atmosferu sa radionica u sklopu nastave sa pulskom grupom polaznika možete vidjeti u slijedećoj galeriji fotografija.


 
 

No comments yet.