ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu i u Puli

01.06.2010.

Nakon Zagreba i Zadra, informatičko učilište Algebra zbog velikog interesa pokrenulo je novu grupu polaznika programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Puli. I čim je grupa krenula sa radom, već su skoro sva mjesta popunjena i za idući termin koji je na raporedu krajem ljeta.
.
Postanite specijalist za digitalnu fotografiju u Algebri
.
Pod mentorskom palicom profesionalnog fotografa Stjepana Vege, 26.travnja krenula je u Puli prva grupa polaznika programa obrazovanja “Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu” u organizaciji Algebra učilišta.
.
Osim već navedenih stvari koje polaznici prolaze kao i u ostalim gradovima, novost je u Puli što snimanje životinja polaznici uči u pulskom Aquariumu. I u Puli se radi sa profesionalnim modelima, vizažisticom i frizerkom, a neke od radionica održavaju se u fotografskom Matrix studiju.
.
Ukratko, polaznici uz stručno vodstvo prolaze realne situacije gdje su primorani improvizirati, snalaziti se, ali i učiti od najboljih kako bi krajnji rezultat – profesionalna fotografija – ispala što bolja.
.
Stjepan Vego, inače rođeni siščanin, stalni je suradnik više lokalnih i nacionalnih novina i news portala, službeni fotograf Sisačke biskupije. Ima bezbroj pojedinačno objavljenih fotografija u raznim časopisima, knjigama i brošurama turističkih zajednica. Nagrađivan na nekoliko međunarodnih salona fotografije. Pored trenutnog angažmana na nekoliko projekata, svoje ogromno iskustvo i znanje rado prenosi na polaznike Algebre.
.
Pogledajte kako je bilo na nekoliko pulskih radionica.
.

.
HUF preporuka
.
.
.
.
.
Pogledajte kako je to bilo na prvim grupama u Zagrebu i Zadru.
.
Za kraj bismo dodali da profesionalnu opremu osigurava partner projekta – Olympus, s različitim kombinacijama kućišta, objektiva i ostalom pratećom opremom, a program uključuje i prilično opsežan teorijski dio. Naravno, polaznici ukoliko to žele, mogu učiti i na opremi koju posjeduju. Više informacija na www.algebra.hr.
.

No comments yet.