ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Skupna izložba – Photo meets Reggea

20.10.2011.

U sklopu 2. Dana austrijske kulture, u osječkoj Galeriji Waldinger, u petak, 21. listopada, u 20 sati, otvara se skupna izložbu fotografija studenata Akademije za primijenjenu fotografiju u Grazu pod nazivom ‘Photo meets Reggea’. Izložba se može razgledat do 31. listopada.
.
Skupna izložba - Photo meets Reggea
.
U sklopu svog programa Academy Around the World, Akademija za primijenjenu fotografiju u Grazu donosi nam seriju fotografija mladih umjetnika koji su dva tjedna proveli u Kingston Townu na Jamajci, gdje su razvijali svoj završni rad.
.
Sam program Academy Around the World je projekt u nastajanju, a započeo je 1999. sa željom da studentima ponudi svake godine drugačiji kulturni kontekst unutar kojeg stvaraju, u ovom slučaju sljedeći abecedni red gradova u svijetu, počevši sa Amsterdamom. Također u procesu je i stvaranje publikacije koja će predstaviti cjelokupni projekt.
.
Umjetnici koji izlažu su Vera Bohnert, Marlies Gutmann, Laurin Hofmann, Michael Kogler, Ines Lecher, Erika Petrić, Marie Pierer, Klaus Pressberger, Katrina Rabanser, Elisabeth Stecker, Anna Wango, Clara Wildberger, Julia Zisser.
.

No comments yet.