ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Serijal Fotografiranje i obrada fotografija na kioscima Tiska!

28.05.2010.

Od 28.05. na svim kioscima Tiska ponovo možete pronaći knjige iz serijala “Fotografiranje i obrada fotografija” koje možete kupiti po promotivnim cijenama od 19,90 kn po knjizi. Osim zadovoljstva čitanja knjiga skupite barem tri kupona i sudjelujte u nagradnoj igri koju su za vas pripremili Algebra, Večernji list i Olympus.
.
Serijal Fotografiranje i obrada fotografija na kioscima Tiska!
.
Ukoliko ih više ne možete pronaći na kioscima Tiska, posjetite Večernji Shop i naručite ih preko njihovih web stranica.
……………………………………………………………………………………………………………………..
.
Kupnjom svake knjige dobivate i kupon-naljepnicu. Skupite ih barem tri i pošaljite u koverti na adresu:
.
Algebra d.o.o., Maksimirska 58a, 10000 Zagreb
i to najkasnije do 10. lipnja 2010. Sve knjige možete odmah pronaći na kioscima.
.
A sad o nagradama!
.
1. nagrada: Program obrazovanja u Algebri: “Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu”
2. nagrada: SLR fotoaparat Olympus E-520 SET s gratis 2 GB karticom
3. nagrada: SLR fotoaparat Olympus E-420 POWER DOUBLE ZOOM KIT s gratis 2 GB karticom
4. nagrada: SLR fotoaparat Olympus E-420 SET s gratis 2 GB karticom
5. nagrada: Olympus E-SYSTEM Pro ruksak
.
Izvlačenje nagrada je 15. lipnja 2010., a obavijest o dobitnicima bit će objavljena u Večernjem listu i na web stranici http://foto.algebra.hr.
.
.
O serijalu “Fotografiranje i obrada fotografija
.
“Fotografiranje i obrada fotografija” je serijal od četiri naslova u kojima se obrađuju neka od značajnijih područja fotografskog stvaralaštva: portret, fotografiranje pejzaža, arhitekture i interijera, putna i reportažna fotografija i fotografiranje vjenčanja te sportskih i drugih događaja. U svakom naslovu iz serije pronaći ćete tri funkcionalne i detaljno objašnjene cjeline: oprema kod digitalne fotografije te njezin izbor i korištenje; profesionalni fotografski pristup i način rada te računalna obrada digitalne fotografije.
.
S više od 600 stranica novih ideja, preporuka, tehnika i opisa situacija iz perspektive i pera profesionalnih fotografa koje donosi ova serija, vjerujemo da ćemo vam dodatno približiti čaroliju digitalne fotografije. Više od 400 kvalitetnih autorskih fotografija kojima je serija bogato ilustrirana trebalo bi u tome također pomoći, jer posebno u ovom kontekstu nije potrebno dodatno naglašavati onu narodnu kako slika često vrijedi više od tisuću riječi.
.

.

.

.

.
.
Više o knjigama i nagradnoj igri pogledajte ovdje.
.

  1. Oduševljena sam Vašom serijom naslova o fotografiji.Vidim da ste uložili mnogo truda i ljubavi u ovaj materijal,koji je doista kvalitetan i pomoći će mnogim ljubiteljima fotografije u svakom pogledu.Kada sam na kiosku ugledala naslove, iskreno ću reći – srce mi je zaigralo od radosti, da tako vrijedan materijal mogu imati u svome domu, a uz to uz cijenu koja je tako povoljna i pristupačna doista svima.Čestitam Vam i želim mnogo uspjeha i u Vašem daljnjem radu.Ljerka Akrap

    Komentar by Ljerka Akrap — lipanj 2, 2010 @ 10:12 pm