ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Saša Huzjak – It’s not only Rock ‘n Roll (but I like it)

12.03.2012.

Pozivamo vas na otvorenje prve samostalne fotografske izložbe Saše Huzjaka pod nazivom It’s not only Rock ‘n Roll (but I like it), 15. ožujka 2012. u 19:00h u klubu Molekula, Vidikovac 2, Rijeka, u sklopu Festivala Dokumentarnog Rock Filma.
Saša Huzjak - It's not only Rock 'n Roll (but I like it)
Fotografska izložba pod naslovom It’s not only Rock ‘n Roll (but I like it), parafrazirajući znanu skladnu jedne od najvećih (živućih) rockerskih grupa The Rolling Stones, predstavlja presjek dosadašnjeg fotografskog rada Saše Huzjaka. Odnosno, glazbenim rječnikom rečeno, radi se o “best of” konceptu koji nam donosi vizualne dojmove koncertnih nastupa brojnih domaćih i svjetskih glazbenika; od rock’n’rolla do jazza, od “manjih” demo bendova do velikih zvijezda, od lokalnih klubova do europskih festivala. Prikladnijeg mjesta za postavljanje prve samostalne fotografske izložbe ove tematike, od rockerske Rijeke i to u sklopu Festivala Dokumentarnog Rock Filma, po skromnom mišljenju autora, skoro da nema. Izložba će se moći razgledati do 22.3.2012.

Saša Huzjak (Koprivnica, 1977.), po struci dipl. informatičar, radi kao grafički/web dizajner i programer, te fotograf. Zadnjih nekoliko godina se fokusirao na koncertnu fotografiju, obilazeći brojne koncerte i festivale u Hrvatskoj i inostranstvu. Osim na glazbeno-filmskom portalu terapija.net, kojeg je jedan od osnivača, njegove fotografije su bile objavljene u različitim časopisima, CD/DVD omotima, knjigama, plakatima i web stranicama. Od 2011. godine je vanjski foto suradnik znanog slovenskog tjednika “Mladina”, a do sada je izlagao na više međunarodnih grupnih izložbi gdje je osvojio nekoliko nagrada. Izložba koncertnih fotografija povodom otvorenja Festivala Dokumentarnog Rock Filma u Rijeci mu je prva samostalna fotografska izložba. Zadnjih nekoliko godina živi i radi u Mariboru, Slovenija.

Opširnije na www.sasahuzjak.com

No comments yet.