ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Sajam fotografije i fotoopreme, radionice i Okrugli stol

23.11.2011.

Unutar Mjeseca fotografije, u subotu, 26. 11. od 09 do 14 sati pripremili smo niz događanja. U Kulturnom centru, Dubrava 51a, ostvarit će se dvije radionice, Okrugli stol – primjeri dobre prakse, a u predvorju će se ostavriti sajam fotografije i fotoopreme.
.
Sajam fotografije i fotoopreme, radionice i okrugli stol
.
Kulturni centar, Dubrava 51 a
26. studenoga, 9-14 sati
.
Satnica:
.
9.00-14.00
SAJAM FOTOGRAFIJE I FOTOOPREME / predvorje male dvorane
Izlagati i ponuditi na prodaju možete fotografije ili fotoopremu, novu ili rabljenu. Izlagačka mjesta su besplatana, prijaviti se možete na brojeve telefona:
2050045, 099/2050045
.
9.00 – 11.00
radionica Branimir Butković
.
11.00 – 12.00
OKRUGLI STOL / primjeri dobre prakse
predstavit će nam se organizatori, predstavnici Fotomaratona, Međunarodnog sajma fotoopreme, Fotogarda, Michelle Geline -La Venerie, Fotoklub Split, Projekt: Grad, mjesec godina, udruga 4 image…
.
12.00 – 14.00
radionica Krešimir Pletikosa, informatičko učilište Algebra održati će pokaznu portretnu radionicu.
.
Voditelj radionice, Krešimir Pletikosa i Goran Matošević na primjerima iz prakse pokazat će vam kako iskoristiti ambijentalnu rasvjetu i kako se najbolje snaći u danim uvjetima za uspješno snimanje portreta. U drugom dijelu pokazne radionice upoznati ćemo vas sa korištenjem studijske rasvjete iz studija Bavoljak kako bi vaše fotografije poprimile profesionalan izgled.
.
Vizualni dojam radionice, ali i finalni proizvod – kvalitetnu fotografiju, oplemenit će i atraktivni foto model.
.
Sadržaj radionice dio je vrlo traženog algebrinog programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu su upisom zvanja u radnu knjižicu.
.

No comments yet.