ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Rumunjska u očima fotografa

13.03.2012.

U utorak 13. ožujka 2012. s početkom u 18,30 sati, otvorenje je izložbe fotografija “La Roumanie sous l’oeil du photographe” / “Rumunjska u očima fotografa” u okviru aktivnosti organiziranih povodom Mjeseca frankofonije u Zagrebu. Izložba će biti otvorena u Galeriji Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III., Zagreb i moći će se pogledati do 19. ožujka.
Rumunjska u očima fotografaIzložbu organizira Veleposlanstvo Rumunjske u Republici Hrvatskoj u suradnji sa Fotoklubom Zagreb, uz podršku Zaklade “Amfiteatru” (“Amfiteatar”), Rumunjske agencije za turizam i događaje u partnerstvu sa časopisom “Vacante si calatorii” (“Odmori i putovanja”) i sadrži sedamdeset fotografija sedamdesetero mladih umjetnika.

Fotografije izložbe su najbolji radovi koji su bili odabrani tijekom svih Nacionalnih salona turističke fotografije Rumunjske. Izložba ima četiri djela: Priroda i ekspresivnost; Portreti; Urbani prostori te Kultura i identitet.

Na svečano otvaranje pozvani su veleposlanici i članovi diplomatskog zbora akreditiranog u Hrvatskoj, predstavnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova i lokalnih vlasti, članovi Fotokluba Zagreb, medije i ljubitelji vizualnih umjetnosti.

No comments yet.