ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Rovinj Photodays 2011 – natječaj za najbolje fotografije

22.02.2011.

Četvrtu godinu zaredom, u sklopu fotografskog festivala “Rovinj Photodays”, otvoren je natječaj za najbolje fotografije iz prethodne godine. O laureatima u 2011. godini odlučivat će peteročlani žiri, sastavljen od hrvatskih i talijanskih fotografskih stručnjaka: Massimo Sordi, Stefania Rössl, Ana Opalić, Boris Cvjetanović i Sandra Vitaljić. Natječaj je otvoren do 20. travnja, a svoje radove mogu prijaviti svi državljani RH.
.
Rovinj Photodays 2011 - natječaj za najbolje fotografije
.
Među desetak tisuća radova, koliko ih pristigne svake godine, biraju se finalisti i pobjednici u 10 službenih kategorija. Najuspješnije očekuje zajednička izložba u svim većim hrvatskim gradovima, a pobjednike i novčana nagrada.
.
Nastavlja se dosadašnja uspješna suradnja s Muzejom za umjetnost i obrt u Zagrebu, pa će odabrani radovi i ove godine biti uvršteni u stalni fundus ove kulturne ustanove.
.
Hrvatski fotografski festival ‘Rovinj Photodays’ cjelogodišnji je projekt popularizacije fotografske umjetnosti. Festivalske aktivnosti obuhvaćaju godišnji natječaj za najbolje fotografije, završnu manifestaciju međunarodnog karaktera koja se održava u lipnju, u Rovinju, te organizaciju fotografskih izložbi i susreta tijekom čitave godine.
.
Radovi se mogu prijaviti:
– ispunjavanjem on-line obrasca za prijavu i upload fotografija (osim u posebnim kategorijama unutar kojih se radovi šalju mailom ili poštom);
– slanjem fotografija i ispunjenog obrasca za prijavu elektroničkom poštom na prijava@photodays-rovinj.com (pošiljka poslana e-mailom ne smije biti veća od 10 MB);
– slanjem fotografija i ispunjenog obrasca za prijavu na adresu Astoria d.o.o., Zanonova 1, 51000 Rijeka.
.
Prijavnicu možete preuzeti ovdje.
O uvjetima natječaja više saznajte na http://www.photodays-rovinj.com/hr-hr/competition/the-rules-of-competition.
.

No comments yet.