ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Renato Pejković – CLICK… AND ROLL

12.05.2014.

Pozivamo vas na izložbu fotografija autora Renata Pejkovića pod nazivom ‘CLICK…. AND ROLL’ u organizaciji Udruge Fijaker koja će se održati u petak, 16. svibnja 2014., u 19 sati, u caffe baru LP, F. Račkoga 11, u Zagrebu.

Renato Pejković - CLICK... AND ROLL
 
Koncepcija izložbe “CLICK… AND ROLL” napravljena je s namjerom predstavljanja koncertne fotografije sadržane u uskom presjeku koncertnih događanja u periodu od 2009. do 2013. godine. Izložene fotografije su dio veće autorske kolekcije koja obuhvaća muzička događanja u Hrvatskoj a kroz koju se predstavljaju domaći i inozemni izvođači.

Renato Pejković - CLICK... AND ROLL Renato Pejković - CLICK... AND ROLL Renato Pejković - CLICK... AND ROLL Renato Pejković - CLICK... AND ROLL

 
Renato Pejković (Zagreb, 1964.), dizajner i fotograf. Živi i radi u Zagrebu. Fotografijom se bavi profesionalno. Dolaskom u fotoklub Zagreb, 2006. godine, započinje izlagačku karijeru aktivnim sudjelovanjem na žiriranim izložbama natječajnog karaktera. Zahvaljujući svojem izlagačkom radu dobiva počasno zvanje AFIAP (2010.). Do sada je izlagao na 103 nacionalne i međunarodne žirirane izložbe od kojih je 40 pod pokroviteljstvom International Federation of Photographic Art i Photographic Society of America (PSA). Za svoj rad je primio 10 nacionalnih i 7 međunarodnih nagrada i priznanja. Radovi su mu objavljeni u domaćem i inozemnom tisku.

Odabir fotografija i koncepcija izložbe: Krešimir Mehičić
Print i opremanje fotografija: Digital fine art print studio ART-JUS
Grafičko oblikovanje izložbe i tiskovina: Renato Pejković
Organizator: Udruga Fijaker
Kontakt: renato.pejkovic@gmail.com
Uz potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport Grada Zagreba.

No comments yet.