ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Reinterpretacija poznate fotografije

02.08.2012.

Fotografi, u vrijeme ljetnih vrućina i godišnjih odmora, Ptičica i Fototeka priredili su za vas izazovan fotografski natječaj.
Vjerojatno svi imate nekog uzora iz fotografske povijesti kao i fotografije kojima se divite. Ovo je prilika da pokušate oživjeti neke od povijesnih trenutaka i reinterpretirati poznatu fotografiju za što ćemo najboljega od vas nagraditi!

Reinterpretacija poznate fotografije

Natječaj
Pozivaju se svi, kako amaterski tako i profesionalni fotografi, da sudjeluju u fotografskom natječaju ‘Reinterpretacija poznate fotografije’ te pošalju svoje uratke zaključno do 1.09.2012.
Rezultati natječaja bit će objavljeni 5.09.2012. na portalu za fotografiju Ptičica, te Facebook stranicama Ptičice i Fototeke.

Pobjednika natječaja nagrađujemo sa profesionalnom i kvalitetnom fotoknjigom tvrdog uveza iz Fototeka asortimana. Ovo je odličan način prezentacije vlastitog fotografskog portfolia, a knjigu možete pritom dizajnirati sami. (više: http://fototeka.hr/fotoknjige/pro-18×18-tvrdi-uvez-sa-ovitkom/)
Drugo mjesto nagrađujemo s poklon bonom u iznosu od 100kn za bilo koju PRO fotoknjigu, a treće mjesto sa poklon bonom u iznosu od 100kn za bilo koju klasičnu fotoknjigu iz Fototekine ponude.

Opis natječaja
Na natječaj se primaju autorski radovi koji su snimljeni prema nekoj više ili manje poznatoj fotografiji nekog poznatog fotografa.
Pokušajte reinterpretirati odabranu fotografiju na način da to bude njezina vjerna reprodukcija ili autorska reinterpretacija. U tom smislu se traže reinterpretacije fotografija koje na naki način aludiraju na originalnu fotografiju. Fotografije mogu biti i digitalne i analogne, u boji ili crno bijele. Svaki autor može sudjelovati s vise prijavljenih radova.

Na natječaj je potrebno poslati autorski rad u dimenzijama 3000px po dužoj stranici u rezoluciji 300 dpi s podacima na mail: urednik@pticica.com :

Ime i prezime,
Adresu,
Kontakt telefon,
E-mail,
Naziv originalne fotografije i ime autora (eventualno se može poslati i link na nju)

Reinterpretacija poznate fotografije

No comments yet.