ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Prvi Foto Meetup

29.08.2014.

Pozivamo vas na prvi Foto Meetup Zagreb u organizaciji fotografske udruge Fotogard i modne udruge Nova Lica, koji će se održati u srijedu, 3. rujna 2014. od 18:30 na vidikovcu Zagreb Eye, u zagrebačkom neboderu, Ilica 1a, na 16. katu.

Prvi Foto Meetup
 
U vidu neformalnog druženja zainteresiranih fotografa i ljubitelja fotografije te onih koji to žele postati želimo potaknuti jačanje mreže fotografskih stručnjaka, razvoj kompetencija i povezivanje s modnom i reklamnom industrijom. Svi koji žele raspravljati o fotografskim tehnikama, podijeliti svoje omiljene radove te čuti ili ispričati o održavanju opreme, stock fotografiji, modnoj fotografiji, podvodnom fotografiranju, fotografiranju vjenčanja, noćnom fotografiranju, radu sa svjetlom, postavkama fotoaparata, Lightroomu, Photoshopu i sličnim temama prepoznat će vrijednost nadolazećih događanja. Cilj ovih fotografskih meetupa je druženje i promicanje vrijednost fotografije na profesionalne, edukativne i umjetničke načine.

Na prvi Foto Meetup Zagreb dobrodošli su svi bez obzira na žanr, interese i razinu iskustva: profesionalni fotografi, zaljubljenici u fotografiju, učenici i polaznici foto škola i tečajeva i svi koji se bave razvojem foto industrije. Uz opuštenu atmosferu i veličanstveni pogled koji se pruža s vidikovca Zagreb EYE popričati ćemo o foto temama i predstaviti plan za sljedeće susrete.

Na prvom Foto Meetupu ove srijede, 3. rujna gost predavač biti će g. Davor Tinodi iz DTM servisa sa temom “Zašto je potreban servis?“. Zanima vas kako pravilno održavati foto opremu? Koje stvari možete sami učiniti, a kada je bolje obratiti se stručnim osobama u servisu? Sve što vas zanima moći ćete pitati g. Davora Tinodija u jednom neformalnom druženju i lijepoj atmosferi na vidikovcu Zagreb Eye.

Ukoliko želite doći, potrebno se prijaviti kako biste imali osiguran besplatni ulaz.

Nova Lica djeluju od 2012. godine i broje više od 3000 članova te smo kroz dosadašnje iskustvo imali prilike surađivati s brojnim fotografima vrijednim divljenja u različitim stadijima razvoja njihove karijere. Jednako tako susreli smo se i s brojnim fotografskim pitanjima te izazovima s kojima se suočavaju pri izradi i isporuci svojih proizvoda i usluga.

Fotografska udruga Fotogard djeluje od 2010. godine sa ciljem edukacije svojih članova putem tematskih radionica, organiziranjem samostalnih i zajedničkih izložbi, predstavljanjem fotografa, prezentacijom fotografske opreme, organiziranjem fotografskih druženja i općenito promicanjem kulture vezane uz fotografiju.

Nova Lica i Fotogard oslanjaju se na inicijativu svojih članova i zalažu za dijeljene znanja u svrhu rasta i napretka. Dođite na Meetup razgovarati o najnovijoj opremi, dođite izmjenjivati savjete i tehnike, dijeliti svoje fotografije te dobra i loša iskustva iz prakse – i pritom se dobro zabavite!

No comments yet.