ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Prva radionica Boudoir fotografije u Zagrebu!

20.01.2012.

Fotografkinja Ivana Benčić organizira prvu radionicu Budoir fotografije u Zagrebu. Radionica će se održati 18. i 19. 2. 2012. u Zagrebu a cijena je 1800kn u što su uključeni svi materijali, modeli, visažistica, sokovi i ručak.

Prva radionica Boudoir fotografije u Zagrebu!

Nakon nekoliko godina provedenih u svijetu boudoir fotografije odlučila sam svoje znanje i iskustvo prenijeti dalje i, po prvi puta u Zagrebu (zapravo bih rekla u Hrvatskoj!), organizirati RADIONICU BOUDOIR FOTOGRAFIJE.

Radionica će trajati dva dana, a za to vrijeme ćete saznati sve što vam treba da biste uspješno pokrenule ili pak nastavile vaš fotografski biznis u tom smjeru.

Naučit ćete o tajnama boudoir poziranja, industriji boudoir fotografije, kako pronaći inspiraciju za boudoir fotografiju, o raznim stilovima boudoir fotografije, kako da djevojke/ žene koje nisu modeli izgledaju ženstveno na fotografijama, kako se promovirati, o formiranju cijena/paketa, obrađivanju boudoir fotografija itd. Fotografirat ćete profesionalne modele i tako napuniti svoj boudoir portfolio i povezati se s drugim boudoir fotografima.

U nastavku slijedi program i cijena ove jedinstvene radionice. Za sva pitanja u vezi programa, te za rezervaciju mjesta u radionici molim vas da se javite na moj mail.
Za mjesto održavanja odabrana je jedna osebujna galerija na Gornjem gradu, a snimanje će biti u vintage uređenom potkrovlju na Srebrnjaku u kojem često održavam boudoir snimanja. Kako je boudoir snimanje puno zabavnije kao samo fotografiranje (a manje kao biznis), drugog dana radionice pridružit će nam se dvije profesionalne manekenke, vizažistica, imat ćemo rasvjetu i puno “propsa” koje možemo ukomponirati u fotografiranje.

Na radionici ima mjesta za svega šest fotografkinja, stoga cure požurite i zgrabite jedinstvenu priliku da saznate sve o BOUDOIR FOTOGRAFIJI!
Veselim se vašem dolasku,
Ivana Benčić

POZIRANJE
Kad se radi o boudoir fotografiji, jako dobro znamo da to nije nešto što se samo “dogodi”. Ako ste ikada radili boudoir i ako se sjetite svog prvog foto snimanja, možete reći da je boudoir poziranje jedan od najtežih aspekata boudoir fotografije. Vaša tipična klijentica nije profesionalni model: ona je svakodnevna žena i ne zna pozirati ili “biti seksi” ispred kamere… i na vama je kao na fotografima da ju vodite kroz cijelo boudoir iskustvo. Premda poziranje od početka može biti teško, želim ukazati na neke vrlo efektne, a jednostavne boudoir poze koje ćete same isprobati kako bi klijenticu približile sebi i kako bi ona shvatila da to “nije ništa strašno”. Naučit ćete koje poze odgovaraju kojim tipovima tijela i brzo ćete se uhodati i učiti pozirati klijentice bez puno razmišljanja.

FOTOGRAFIRANJE
Jedna od najvećih beneficija ove radionice je vrijeme koje ćete provesti fotografirajući. Biti će složeni setovi za fotografiranje, pružena pomoć kod osvjetljavanja i imat ćete priliku napraviti odlične fotografije za Vaš boudoir portfolio!
Na boudoir radionice naravno dolaze i fotografkinje bez ikakvog iskustva u boudoir fotografiji i sa radionice izlaze sa solidnim boudoir portfoliom koji se odmah može pokazati online ili se od njega može napraviti foto album i tako se započne boudoir biznis. Moj cilj je da nakon što napravite svoje prve boudoir fotografije same budete iznenađene kako ste dobre fotke napravile.

OSVJETLJENJE
Dobro svijetlo je jako važno za boudoir fotografiju. Super klijentica u super odjeći i super pozi može ispasti totalno ne-super pod lošim svijetlom. Isto tako, ne paše svima isto svijetlo iz istih kuteva.

PRIJATELJSTVO
Svijet fotografije je više jalan i konkurentan, a manje kolegijalan i prijateljski. Zbog toga su ovakve radionice odlične za početak novih prijateljstava, razgovora o fotografiji, međusobnom pomaganju itd. Jako je lijepo imati prijatelje u fotografskom svijetu, a osobito u onom dijelu za koji smo se specijalizirali jer je super kad dijelite strast prema istim stvarima.

PITANJA
Ako želite saznati nešto više o radionici, pošaljite mi e-mail na ivana.bencic@gmail.com i rado ću vam odgovoriti sve što vas zanima o prvoj hrvatskoj radionici boudoir fotografije.

IVANA BENČIĆ – RADIONICA BOUDOIR FOTOGRAFIJE

DATUMI: 18. i 19.02.2012.
LOKACIJA: Zagreb
Cijena: 1800 kn (uključene skripte, kava, sokovi i ručak, manekenke i profesionalna vizažistica)
Plačanje: 50% kod rezervacije, 50% najkasnije do 6.2.2012.
Nakon zaprimljenog depozita dobit ćete na e-mail sve upute o radionici, detalje o satnici itd.
Cijena radionice ne uključujue troškove prijevoza i smještaja.

P.S. Kada jednom rezervirate vaše mjesto na radionici i uplatite polog, povrat novaca neće biti moguć. U slučaju otkazivanja radionice s moje strane novac se vraća u potpunosti. Hvala na razumijevanju!

No comments yet.