ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Promocija fotomonografije ZAGREB

05.01.2012.

Promocija fotomonografije ‘ZAGREB’ i otvorenje izložbe ‘AMAZING ZAGREB’ autora Marka Vrdoljaka, održati će se u prostorijama fotokluba Zagreb, Ilica 29/3 u utorak 10. siječnja 2012. godine s početkom u 20h.

Promocija fotomonografije ZAGREB

Fotomonografija ‘ZAGREB’ nastala je na temelju suradnje sa Turističkom zajednicom grada Zagreba i predstavlja zbirku od preko 200 ekskluzivnih fotografija kulturnih i sakralnih spomenika, parkova, turističkih atrakcija, ljudi, događanja i povjesnih te arhitektonskih znamenitosti ovog grada. Fotomonografija donosi i niz prvi puta objavljenih i rjetko snimanih fantastičnih interijera, odabranih zbirki, zračnih snimaka i skrivenih kutaka grada Zagreba.

Fotografije za ovu fotomonografiju snimane su tijekom cijele godine, a mnoge su i vrlo rijetko snimane tematike poput bogate riznice Zagrebačke katedrale ili Hrvatskog državnog arhiva. Uz mnoštvo fotografija snimanih iz helikoptera u fotomonografiji se nalaze i kadrovi snimani vrlo snažnim objektivom koji nam približavaju običnim okom nevidljive detalje sa samih vrhova zgrada, tornjeva crkvi ili arhitektonskih bravura starih majstora gradnje.

Na samoj promociji, fotomonografija će se uz potpis autora, prodavati po promotivnoj cijeni, a nakon toga će ju se moći nabaviti u svim većim knjižarama u Hrvatskoj. Na promociji će uzvanike dočekati i odabrane delicije i birana pića, a ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Cijeli ovaj event je na neki način i uvod u promociju filma o gradu Zagrebu, autora Marka Vrdoljaka, čija će se promocija održati krajem travnja 2012. godine u muzeju Mimara.

No comments yet.