ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Proglašena lomografija mjeseca studenog, NOVI NATJEČAJ U TIJEKU!

06.11.2010.

U proteklom mjesecu na natječaj LOMOGRAFIJA MJESECA kojeg organiziraju fotografska udruga Organ Vida i Lomography Croatia, pristiglo je mnoštvo lomografija ljubitelja ove vrste eksperimentalne analogne fotografije koju idejno karakterizira korištenje plastičnih (lomografskih) fotografskih aparata.
.
Proglašena lomografija mjeseca studenog, NOVI NATJEČAJ U TIJEKU!
.
Lomografijom mjeseca studenog proglašena je lomografija autorice KSENIJE ŠPANEC. Ksenija je nagrađena lomografskim aparatom iz Lomography Croatia store-a – ActionSampler Transparent aparatom.
Uz pobjedničku lomografiju, objavljeno je još 9 lomografija koje su se izdvojile svojom posebnošću među ostalim prijavljenim na natječaj. Fotografije možete pogledati u galeriji na web stranici Organ Vida.
Fotografski natječaj LOMOGRAFIJA MJESECA se nastavlja. Pozivaju se svi ljubitelji lomografije da budu marljivi, da snimaju i šalju svoje lomografije putem aplikacijske forme na web stranici Organ Vida, Sudjelovanjem u natječaju imaju priliku osvojiti lomografski fotografski aparat svaki mjesec!
.
Ksenija Španec - lomografija mjeseca studenog
Pobjednička lomografija – Ksenija Španec
.
.
O NATJEČAJU LOMOGRAFIJA MJESECA
.
Pred lomografima su novi izazovi – lomografski mjeseci u kojima se konstantno nagrađuju najbolje lomografske fotografije! Fotografska udruga Organ Vida u suradnji s Lomography Croatia organizira ciklus mjesečnih fotografskih natječaja „LOMOGRAFIJA MJESECA“.
.
Koncem svakog mjeseca iz svih pristiglih fotografija u tom periodu odabire se najbolja, najinteresantnija ili najzabavnija lomografska fotografija koja se proglašava lomografijom aktualnog mjeseca. Autor odabrane fotografije nagradit će se s jednim od lomografskih gadgeta iz Lomography shopa. Također, odabrana fotografija bit će objavljena na Organ Vida web site-u gdje će se na naslovnici zadržati idućih mjeseca dana (do novog izbora).
.
U tijeku je novi natječaj za lomografiju mjeseca prosinca. Bira se najbolju lomografiju od svih pristiglih u mjesecu studenom i objavljujemo se početkom prosinca!
Kako bi se sudjelovalo na natječaju potrebno je prijaviti jednu, dvije ili tri lomografije te popuniti podatke o sebi putem aplikacijske forme na web stranici Organ Vida.
.
Prijavite se već sada, osvojite lomografiju mjeseca i ludi lomografski fotić svaki mjesec!
.
Sretno!
.

No comments yet.