ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Proglašena Lomografija mjeseca prosinca, novi natječaj u tijeku!

17.12.2010.

I u studenom je na natječaj LOMOGRAFIJA MJESECA kojeg organiziraju fotografska udruga Organ Vida i Lomography Croatia, zaprimljeno mnoštvo fotografija – lomografija.
.
Proglašena Lomografija mjeseca prosinca, novi natječaj u tijeku!
.
Lomografijom mjeseca studenog proglašena je lomografija autorice MARINE DERONJA. Marina je nagrađena s dva lomografskia aparata iz Lomography Croatia store-a – šarenim Lomolitosima!
.

.
Uz pobjedničku lomografiju, objavljeno je još 9 lomografija koje su se izdvojile svojom posebnošću među ostalim prijavljenim na natječaj. Fotografije možete pogledati u galeriji na web stranici Organ Vida.
.
Fotografski natječaj LOMOGRAFIJA MJESECA se nastavlja. Pozivaju se svi ljubitelji lomografije da budu marljivi, da snimaju i šalju svoje lomografije putem aplikacijske forme na web stranici Organ Vida, Sudjelovanjem u natječaju imaju priliku osvojiti lomografski fotografski aparat svaki mjesec!
.
.
O NATJEČAJU LOMOGRAFIJA MJESECA
.
Pred lomografima su novi izazovi – lomografski mjeseci u kojima se konstantno nagrađuju najbolje lomografske fotografije! Fotografska udruga Organ Vida u suradnji s Lomography Croatia organizira ciklus mjesečnih fotografskih natječaja „LOMOGRAFIJA MJESECA“.
.
Koncem svakog mjeseca iz svih pristiglih fotografija u tom periodu odabire se najbolja, najinteresantnija ili najzabavnija lomografska fotografija koja se proglašava lomografijom aktualnog mjeseca. Autor odabrane fotografije nagradit će se s jednim od lomografskih gadgeta iz Lomography shopa. Također, odabrana fotografija bit će objavljena na Organ Vida web site-u gdje će se na naslovnici zadržati idućih mjeseca dana (do novog izbora).
.
U tijeku je novi natječaj za lomografiju mjeseca siječnja. Bira se najbolju lomografiju od svih pristiglih u mjesecu prosincu i objavljujemo se početkom siječnja!
.

No comments yet.