ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Profotoknjiga

06.02.2014.

Fotoknjiga d.o.o. je poduzeće osnovano još 2009. godine sa sjedištem u Poreču, te se možemo pohvaliti da smo prvi u Hrvatskoj počeli sa proizvodnjom amaterskih fotoknjiga. Kako se posao širio, a samim time i naše iskustvo i znanje, jačala je i želja za otkrivanjem novih proizvoda, tržišta i kupaca.

Profotoknjiga
 
Iskristalizirao se brand pod imenom Profotoknjiga koji, za razliku od Fotoknjige, pod svojim krovom okuplja sve naprednije fotografe koji su spremni otići korak dalje u izradi fotoknjiga, koji traže vrhunsku kvalitetu ili dodatnu vrijednost za njihove proizvode. Pritom prvenstveno mislimo na izradu visokokvalitetnih, personaliziranih knjiga vjenčanja (wedding bookova), canvasa, foto postera, portfolia, monografija, godišnjaka, cjenika, kataloga, kalendara, dizajnerskih albuma i brošura.

Naš je cilj postati prepoznatljivim brandom kako na nacionalnoj, tako i na europskoj sceni, istovremeno unaprijeđujući i pomičući granice mogućnosti digitalne fotografije i izrade profesionalnih fotoknjiga.
 

Profotoknjiga Profotoknjiga Profotoknjiga Profotoknjiga

 
Svakom našem kupcu obraćamo se visoko profesionalno, susretljivo i s predanošću se trudimo odraditi svaki posao najbolje što možemo, a zahvaljujući trenutno najmodernijoj svjetskoj tehnologiji koju posjedujemo možemo zadovoljiti i najzahtijevnije klijente.

U Fotoknjizi smo opremljeni HP Indigo digitalnom tehnologijom tiska iz arka i role. Format papira je 32×46 cm za tisak iz arka, dok je za tisak iz role također riječ o roli širine 32 cm. Tisak na strojevima je u 4 boje obostrani u jednom prolazu.

U samoj produkciji foto knjiga koristimo široki spektar HP Indigo certificiranih papira u gramaturi od 100 – 350 g/m2. Papiri su premazni gloss, semi matt i E-Photo Lustre i Metallic Silver s certifikatom za HP Indigo tehnologiju. Mogu se koristiti i specijalni papiri razne strukture i debljine koji su dostupni na zahtjev.
 

Profotoknjiga Profotoknjiga Profotoknjiga Profotoknjiga

 
Sama kvaliteta ispisa na HP Indigo strojevima je na nivou suvremenog konvencionalnog offseta. Strojevi koriste tekuću boju, tzv. Electro-Ink sa česticom od 1 mikrona. Usporedbe radi, ostale “digitalne” tehnologije (Xerox i slične) za otisak koriste prah toner, a čestice su minimalno 6 mic. Upravo ta činjenica ukazuje na visoku kvalitetu ispisa rasterske točke koja je vrlo oštra i ima vrlo velik raspon nijansi boja koja se u konačnici kvalitetom praktički i ne razlikuje od foto ispisa.

Ujedno smo opremljeni Canon imagePROGRAF pisačem velikih formata. Stroj koristi 12 pigmentiranih boja na širini od 110 cm i postiže kvalitetu ispisa od 1200 x 2400 dpi-a. Pisač postiže izvrsnu točnost, gradaciju i raspon boja u svojoj klasi. Ovaj pisač ima mogućnost ispisa slika na različitim vrstama medija – od foto papira, canvasa i folija koji personalizacijom bookova i kutija daju dodatnu vrijednost proizvodima.

Cjelokupnu ponudu bookova možete pogledati na našem novom webu www.profotoknjiga.com.

Vaš Profotoknjiga team
info@fotoknjiga.hr
Besplatni info telefon: 0800 404 405
 

No comments yet.