ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Prijavi se na predavanje i pregled portfolia na festivalu RovinjPhotodays 2016

10.04.2016.

Natječaj „International Competition ofContemporary Photography – 9th RovinjPhotodays, 2016.“ završava u nedjelju 31.01.2016. u 23:59 sati.

Prijavi se na predavanje i pregled portfolia na festivalu RovinjPhotodays 2016

Dragi prijatelji fotografije,

za deveto izdanje festivala Rovinj Photodays koje je na rasporedu 6. i 7.05. pripremili smo zanimljivo predavanje u suradnji s Davorom Horvatom iz B-nula Studija te pregled portfolia kod glavnih selektora ovogodišnjeg natječaja Mindaugasa Kavaliauskasa i Kristine Juraite te naših dugogodišnjih partnera, umjetničkih direktora festivala “Savignano Immagini” Massima Sordija i Stefanie Rossl.

Predavanje:
O svijetlu, o boji, o kontroliranju boje!

Zanima Vas što Vam o boji ima za ispričati vodeći stručnjak na području color managementa, fotografski dizajner te master-printer u “Studiju B-Nula” Davor Horvat? Dođite na ovo zanimljivo besplatno predavanje u subotu (7.05.) u 10:30 sati u Domu kulture Rovinj i naučite što je to svijetlo i boja te kako nastaje, koje fizikalne vrijednosti ih definiraju te kako je percipiramo. Koje su likovne vrijednosti boje i kako se ista manifestira u digitalnom mediju popout fotografije te kako je kvalitetno kontrolirati.

Obavezna prijava na email: photodays2016@b-nula.hr

Prijavi se:
O svijetlu, o boji, o kontroliranju boje!

Pregledavanje portfolija održat će se u subotu 7.05. u Domu kulture Rovinj od 10:30-12:00 sati u sklopu završne manifestacije u Rovinju. Mogućnost prisustvovanja imaju svi koji se prethodno prijave.

Tijekom 20 minutnog susreta s odabranom osobom imat ćete priliku prezentirati vlastiti rad te dobiti ocjenu rada, savjet, kritiku, a osim toga ovo je izvrsna prilika za networking. Razgovor s inozemnim gostima odvijat će se na engleskom jeziku.

Ovdje možete pogledati ovogodišnje pregledavače portfolia.
Prije ispunjavanja prijavnice, molimo pročitajte Upute za prijavu.

PPhotodaysi u Rovinju istinski slave fotografiju i sve njene sudionike: akademsku zajednicu, fotoreportere, foto klubove, Hrvatski foto savez, te sve ljubitelje fotografije još jednom poziva na veliku feštu.

Ulaz na sve izložbe i predavanja je slobodan, uključujući i after partyje!

Rovinj Photodays program događanja

Vidimo se u Rovinju!

No comments yet.