ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Prijavi se i osvoji photo session!

07.12.2011.

Želiš li stati pred fotoaparate odličnih fotografa? Imaš li hrabrosti obući jednu od sexy kombinacija iz Coquette kolekcije? Želiš li godinu dana free ulaza na RNB Confusion party? Ako si na sva tri pitanja potvrdno odgovorila, hitno se prijavi za photo session!
.
Prijavi se i osvoji photo session!
.
Fotografska udruga Fotogard, klub Mansion i Coquette pozivaju te da se prijaviš za photo sesson koji će se održati u prekrasnom ambijentu kluba Mansion u jednoj od ponuđenih kombinacija sexy rublja ili kostima.
.
Sve što trebaš učiniti je lajkati naše facebook stranice te nam na mail info@fotogard.com poslati svoje ime i prezime, svoju fotografiju/e i broj kombinacije u kojoj se želiš fotografirati. Uz malo sreće, baš tebe ćemo odabrati za ovaj photo session na kojem će te fotografirati nekoliko odabranih članova Fotografske udruge Fotogard. Prizma, profesionalna foto oprema, ovom prigodom osigurala je profesionalnu rasvjetu kako bi modele i odjevne kombinacije prikazali u pravom svjetlu. Osim lijepog druženja, kao zahvalu dobiti ćeš pregršt lijepih fotografija kao i godišnju ulaznicu za RNB Confusion party, a Coquette sexy rublje i kostimi daruje ti poklon paket u vrijednosti 200kn.
.
Prijaviti se možeš do 10.12. u ponoć.
.
Ako upravo tebe izaberemo sve informacije vezane za održavanje photo sessiona poslati ćemo ti na mail.
.
Odaberi jednu od ponuđenih kombinacija i fotografiraje se u njoj!
Kombinacije možete pronaći u albumu na http://www.facebook.com/media/set/?set=a.329204983762052.100819.115462868469599&type=1
.

No comments yet.