ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Poznati pobjednici Fotoizazova 2013.

09.07.2013.

U organizaciji Rovinj Photodaysa, ReFoto časopisa, učilišta Algebra i portala Fotogard.com, završen je ovogodišnji natječaj FOTOIZAZOV 2013., te su odabrani pobjednici po kategorijama.

Foto izazov 2013.
Nakon što ste svojim glasovima odabrali po deset finalista za svaku kategoriju ovogodišnjeg natječaja FOTOIZAZOV 2013., stručni žiri u sastavu

Milan Živković, glavni i odgovorni urednik časopisa ReFoto
Slobodan Vukadinović, osnivač časopisa ReFoto
Krešimir Pletikosa, majstor fotograf i predsjednik fotografske udruge Fotogard
Goran Matošević, voditelj programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri

vodeći se opisima svake pojedinačne kategorije, zajedničkim glasanjem odlučili su o pobjednicima po kategorijama kako slijedi:

U kategoriji Auto iz snova (reklamna fotografija) pobjednik je Marko Hajdarović za što ga je naš partner Fuji nagradio fotoaparataom FUJIFILM FINEPIX XS-1.
Marko Hajdarović - kategorija: Auto iz snova
 

U kategoriji Noćna fotografija pobjednik je Nenad Šimunić za što ga je naš partner Nikon nagradio fotoaparataom Nikon 1 J3 + dva objektiva 10-30mm i 30-110mm.
Nenad Šimunić - kategorija: Noćna fotografija
 

U kategoriji Razglednica iz Rovinja pobjednik je Marino Raunić za što ga je naš partner Canon nagradio fotoaparataom Canon EOS 650D.
Marino Raunić - kategorija: Razglednica iz Rovinja
 

U kategoriji Priča iz Rovinja pobjednica je Sonja Bajramović za što ju je naš partner Olympus nagradio fotoaparataom OLYMPUS OM-D kit 14-42.

Sonja Bajramović - kategorija: Priča iz Rovinja Sonja Bajramović - kategorija: Priča iz Rovinja Sonja Bajramović - kategorija: Priča iz Rovinja Sonja Bajramović - kategorija: Priča iz Rovinja

 

Pobjednike po kategorijama obavijestiti ćemo putem maila o načinu preuzimanja svojih nagrada.

Zahvaljujemo svima sudionicima natječaja Fotoizazov 2013., a svim pobjednicima čestitamo i želimo puuuuuno lijepih fotografija sa vašim novim fotoaparatima.
 
 

No comments yet.