ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Poznati članovi žirija Organa Vida

17.04.2012.

Filip Horvat, Jeff Jacobson, Saša Kralj, Matt Lutton i Barbara Šarić ove će godine odabrati pobjednički postav i pobjednike 4. međunarodnog festivala fotografije Organ Vida, koji će se održati u kinu Europa i Galeriji Karas 15. i 16. lipnja.

U skladu s pravilima međunarodnog festivala fotografije Organ Vida, 5. ožujka, raspisan je natječaj na temu dokumentarne fotografije koji će biti otvoren do 1. svibnja. Četvrti  međunarodni festival fotografije Organ Vida održat će se po prvi puta u kinu Europa od 15. do 16. lipnja 2012. godine, ali i u jednoj od galerija u gradu Zagrebu.

Gledajući na fotografiju kao sredstvo izražavanja, odnosno dokumentiranja društvenih događaja i ljudskog ponašanja, na ovogodišnjem će se međunarodnom festivalu fotografije Organ Vida predstaviti radovi na temu dokumentarne fotografije u svojem najširem smislu.

Natječaj je otvoren od 5. ožujka do 1. svibnja, dok će rezultati natječaja biti objavljeni 20. svibnja na internet stranici međunarodnog festivala. Na natječaj se mogu prijaviti svi punoljetni državljani Republike Hrvatske i inozemni autori, a primaju se serije fotografija, odnosno dokumentarni projekti, od minimalno tri (3) do maksimalno dvadeset (20) fotografija. Dokumentarni serijal treba pratiti i pripadajući opis.

Izabrani radovi bit će izloženi u galerijskom prostoru za vrijeme trajanja festivala, a o izboru finalista i pobjednika odlučit će profesionalni međunarodni žiri od pet članova. Pobjedniku 4. međunarodnog festivala fotografije Organ Vida bit će uručena nagrada i priznanje Organa Vida.

Prijave: http://www.organvida.com/index.php?/formular-za-prijavu.html

No comments yet.