ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

14.09.2012.

Želite vidjeti kako rade profesionalni fotoreporteri na terenu? Želite prisustvovati modnom ili reklamnom snimanju i učiti od profesionalnih fotografa? Želite biti jedan od fotografa na prvoligaškim nogometnim ili košarkaškim susretima?

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Sve to za vas smo osigurali nakon završenog programa obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu u Algebri!

Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografiju

24.09. počinje nova grupa edukacije ‘Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu’ u Zagrebu. Prijavite se odmah (ostalo je još nekoliko mjesta) na linku http://www.algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=31 . Osim u Zagrebu, grupe uskoro kreću i u Puli, Rijeci, Splitu, Zadru i Osijeku pa provjerite kod svog najbližeg Algebra centra ima li još mjesta.

Atmosferu sa radionica u sklopu nastave možete vidjeti u slijedećoj galeriji fotografija.

Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografiju!

Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo sudjelovanje na snimanju profesionalnih fotografa u studiju.
Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo da provede jedan radni dan sa profesionalnim fotoreporterom.
Nakon završetka nastavnog programa svakom zainteresiranom omogućujemo fotografiranje prvoligaških nogometnih ili košarkaških utakmica.

Zato prijavite se odmah jer mjesta je ostalo još malo.

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

No comments yet.