ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

27.01.2012.

Nova godina donjela je i početke novih FOTO grupa u Algebri. Naučite na praktičnim primjerima tajne profesionalnih fotografa i stručnjaka za obradu fotografiju.

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu

Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije. Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da sa digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama.

Cilj je osposobiti polaznike da se uz pomoć digitalnog fotoaparata, prateće opreme i računalnog programa za obradu samostalno bave fotografiranjem za reklamne kampanje, časopise ili neke druge potrebe iz široke palete koje prate digitalnu fotografiju.

Svim polaznicima koji nemaju svoju fotografsku opremu, opremu za rad osigurava Olympus – partner programa.

Nove grupe kreću sa predavanjima u veljači u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Osijeku, Splitu i Puli i zato svi zainteresirani požurite jer za upise imate još malo vremena.

Na slijedećim fotografijama pogledajte kako je izgledala nastava u Osijeku pod stručnim vodstvom Vedrana Marjanovića gdje su polaznici odslušali mnoštvo predavanja i odradili 9 foto radionica, kako uz obale Drave tako i u MIT dizajn studiju, modna radionica je odrađena u prostoru galerije Kazamat a posjetili su i osječki ZOO vrt. Akciju su hvatali u Gradskom vrtu na utakmici NK Osijeka.

Više informacija potražite na algebrinim web stranicama.

HUF preporuka

No comments yet.