ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!

19.08.2011.

Učilište Algebra na današnji Svjetski dan fotografije daruje Vam čak 30% popusta za sve današnje prijave na foto i video programe obrazovanja u Algebra cetrima Zagreb, Rijeka, Osijek, Split, Zadar i Pula!
.
Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!
.
Najveće otkriće 19. stoljeća nakon pronalaska parnog stroja bila je fotografija. Danas se fotografijom bavi veliki broj stručnjaka i amatera.
.
Fotografija je prisutna svuda oko nas i danas je teško zamisliti neku reklamnu kampanju ili najosnovniju prezentaciju bez fotografije.
.
Obrazovni program specijalist za digitalnu fotografiju i obradu osposobljava polaznike da sa digitalnim fotoaparatom nauče snimiti fotografiju koju će uz eventualne korekcije u Photoshopu dovesti do savršenstva i primijeniti ih u svakodnevnim i poslovnim prilikama.
.
Više o cijelom programu saznajte na http://www.algebra.hr/stranice/edukacija/program_obrazovanja.aspx?sifra=31
.
A kako je na prošlim grupama izgledalo pogledajte na http://www.fotogard.com/tag/specijalist-za-digitalnu-fotografiju-i-obradu
.
Zato još danas nazovite najbliži Algebra centar i iskoristite popust od čak 30% te postanite Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!
.

No comments yet.