ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!

27.08.2010.

Još malo mjesta je ostalo!
U Zagrebu, Bjelovaru, Splitu, Puli, Zadru i Osijeku u tijeku su upisi u program obrazovanja Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!

.
Postani Specijalist za digitalnu fotografiju i obradu!
.
Ovim obrazovnim programom polaznike se osposobljava da se uz pomoć digitalnog fotoaparata, prateće profesionalne opreme i računalnog programa za obradu (Adobe Photoshop-a) samostalno bave cijelim procesom izrade fotografije (od planiranja, pripreme, fotografiranja do dodatne obrade), a sve kako bi završni proizvod, fotografiju, mogli koristiti za potrebe reklamnih kampanja, izložbi ili objava putem Interneta.
.
Kroz cijeli program vode Vas profesionalni fotografi, a nakon teorijskog dijela upoznavanja rada sa digitalnim fotaparatima i pripreme za praktičnu nastavu, prvo prolazite kroz 9 tematskih radionica, a nakon toga se vraćate u učionice gdje kroz stručno vodstvo Adobe Certified Instructora učite kako digitalno obraditi snimljene fotografije i pripremite ih za tisak i izložbe.
.
Nakon zavrešnog programa, svaki polaznik mora položiti teorijski dio i što je još važnije zadovoljiti prezentacijom seminarskog rada kako bi se vidjelo da samostalno može obavljati zadatke fotografiranja određenih tema. Kao nagrada, osim velikog iskustava i upoznavanja sa svojim interesima u fotografiji, polaznici koji zadovolje i teorijski i praktični dio dobivaju uvjerenje o osposobljavanju kojim stječu zvanje Specijalist za digitalnu fotografiju i obadu. Samo zvanje mogu upisati u radnu knjižicu što im može pomoći kod zapošljavanja.
.
Maksimalni broj polaznika u grupi je 10 kako bi se predavači svakome mogli maksimalno posvetiti u radu. Zato požurite. Još malo mjesta je ostalo a nove grupe u svim Algebra centrima samo što nisu krenule.
.
Pogledajte kako je bilo na dosadašnjim grupama u Zagrebu, Zadru i Puli.
.
Više informacija potražite na Algebrinim stranicama.
.
HUF preporuka
.
.
.
.

  1. bilo bi lijepo da ste uz zadar i split pomislili i na šibenik….ima nas dosta koji volimo fotografiju

    Komentar by ljiljana — kolovoz 29, 2010 @ 9:35 am

  2. Nažalost, ovaj program obrazovanja provodi se samo u Algebra centrima koji se nalaze u navedenim gradovima. Ali tko zna… ako nađete dovoljno zainteresiranih i u Vašem gradu javite nam se na mail info@fotogard.com pa ćemo vidjeti sa Algebrom može li se to organizirati i kod Vas.

    Komentar by kreso — kolovoz 29, 2010 @ 3:56 pm