ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Postani BRAND fotograf – pokreni svoj biznis!

04.06.2014.

Fotomaraton organizira radionicu na temu “FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA NA KREATIVAN I MODERAN NAČIN” koja će se održati 21. i 22. lipnja 2014. godine u Novom Sadu.

Postani BRAND fotograf - pokreni svoj biznis!
 
Ako si ambiciozan, kreativan, znaš šta želiš i smatraš da je fotografija sjajna stvar, onda je ovo prava radionica za tebe!

Naučite sve ono što Vam nedostaje. Saznajte u čemu je razlika između dobrih i odličnih fotografa vjenčanja! NAPRAVITE PROFIT, naučite od najboljih, business tips and trick !!!

Radionica će se sastojati iz dva dijela – teorijskog i praktičnog, a vodiće je jedan od renomiranih fotografa vjenčanja i specijalnih događaja Nemanja Atanacković.
Radionici će prisustvovati profesionalni foto modeli, a za prateću opremu pobrinuo se naš organizacijski tim.

Nemanja Atanacković, fotograf sa ogromnim profesionalnim iskustvom, pravi bajkovite fotografije proslava i vjenčanja. Već dugi niz godina on je jedan od vodećih fotografa iz ove oblasti fotografije. Njegove sjajne radove možete pogledati na facebook stranici: https://www.facebook.com/Foto.studio.Color24

Ukoliko se i vi bavite ili biste željeli baviti se ovim specifičnim žanrom fotografije, ne propustite ovu radionicu. U okviru radionice, osim dobrih trikova i savijeta kako da izvučete najbolje iz mladenačkog seta, naučićete i kako da vodite vlastiti biznis.

Prijave traju do 10. lipnja, a vaše mjesto možete rezervirati na službenoj web stranici fotomaratona. Uvijet za održavanje radionice je da se prijavi određeni broj kandidata. Radionica će se održati 21. i 22. lipnja u klubu “Tribina mladih”, Katolička porta 5., Novi Sad.

Požurite sa prijavama!

www.fotomaraton.rs
 

No comments yet.