ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Posljednji Foto Izazov u Rovinju u sklopu Photodaysa!

10.06.2011.

Svi oni koji su propustili dosadašnjih 6 najvećih hrvatskih foto natjecanja, posljednju priliku za sudjelovanje i osvajanje pokoje nagrade imaju sutra, u Rovinju, u sklopu ovogodišnjih Photodaysa. Start natjecanja je u subotu (11.06.2011.) u 10:00 sati, na trgu Maršala Tita, gdje ćete pronaći šator na kojem se možete prijaviti i podići svoje akreditacije i poklone. Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku sve do samog početka Foto Izazova.
.
Posljednji Foto Izazov u Rovinju u sklopu Photodaysa!
.
Na web stranici www.fotoizazov.com možete pronaći detaljne upute o temama koje se u sklopu Foto izazova trebaju snimati.
.
Isto tako možete pogledati i galerije sa fotografijama koje su prijavili natjecatelji u Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Osijeku i Zagrebu te pročitati imena odabranih finalista koji nastavljaju sa borbom za nagradni fond u vrijednosti 100 000 kn.
.
Svi koji se još nisu prijavili mogu to učiniti preko web stranice ili na samom startu neposredno prije početka natjecanja koje je predviđeno u 10:00.
.
Nakon sutrašnjeg Foto Izazova u Rovinju osim odabira finalista iz Rovinja, donijeti će se i ukupni pobjednici po kategorijama.
.
Dakle oni koji još nisu, samo sutra imaju priliku sudjelovati i pokušati svojim fotografijama očarati stručno povjerenstvo kako bi osvojili poneku nagradu.
Vidimo se u Rovinju!
.

No comments yet.