ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Polaroid Z2300, nova igračka za ljubitelje Instagrama

06.07.2012.

Polaroid je nedavno predstavio novi digitalni instant fotoaparat kojim se nadaju vratiti onaj duh Polaroidovih fotoaparata iz prošlosti. Fotoaparat Z2300 koristi Zink tehnologiju ispisa odmah u uređaju.

Radi se o posebnom višeslojnom papiru koji reagira pod toplinom i aktivira boju. Fotografije se mogu uređivati naknadno, ali i odmah u fotiću te se mogu obrezati, ali možete primijeniti i posebne Polaroid filtere te staviti obrub na sliku prije printanja. Novi model nasljednik je prošlogodišnjeg Z340 koji se nije proslavio izgledom, kvalitetom, a ni cijenom. Zbog toga će Z2300 koštati duplo manje (159,99 dolara) te se trenutno može naručiti, a isporuke se očekuju od kolovoza.

Sam aparat ima 10 megapikselni senzor te može snimati i 720p HD video. Ugrađen je 3 inčni ekran, mikrofon i bljeskalica, a slike se mogu spremati na SD kartice (do 32 GB). Uz aparat će dolaziti 10 papira za fotografije, a dodatni Zink papiri moći će se naručiti za 15 dolara (30 komada) ili 30 dolara (50 komada), što baš i nije jeftino u odnosu na izradu fotografija.

No comments yet.