ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Photokina je moguća i u anigota.hr dućanu

19.09.2012.

U petak, 21. rujna 2012. u anigota.hr dućanu u Zagrebu, Maksimirska 112a, u vremenu od 09:00 do 13:00 ati održati će se predstavljanje Canon profesionalnih fotoaparata poput EOS 1Dx, EOS 5D MARK III i EOS 7D modela, kao i velik izbor profesionalnih EF i EF-S objektiva, Speedlite bljeskalica i ostale profesionalne EOS dodatne opreme.

Photokina je moguća i u anigota.hr dućanu

Tijekom predstavljanja ovih Canon najmodernijih fotografskih proizvoda iste ćete biti moguće testirati, te će zainteresirai posjetioci biti upoznati s mogučnošću prijave u Canonov europski CPS program namjenjen svim zainteresiranim profesionalnim fotografima i video snimateljima.

Uz zasebne akcijske cijene profesionalnih modela fotoaparata, svaki kupac koji na predstavljanju kupi ili naruči jedan od navedenih modela EOS 1Dx, EOS 5D MARK III ili EOS 7D na poklon će dobiti profesionalni Canon fotografski prsluk.

Svi profesionalci, a i oni koji to žele jednog dana postati, srdačno su dobrodošli na objavljeno druženje. Pa i ako niste profesinalac, a želite se upoznati sa najnovijim dostignućima. probati “pravi” fotoaparat ili “ogromni” objektiv, ovo je idealna prilika da nas posjetite i ugodno se podružite.

Željno vas očekujemo u petak!

Oznake:

No comments yet.