ent.getElementById('fb-root').appendChild(e); }());

Photo Walk u Zagrebu

18.09.2012.

Poštovani, ponovo je došlo vrijeme za jednu fotografsku šetnju ulicama grada Zagreba. Ako pridodamo mogućnost osvajanja vrijednih nagrada, ovo je druženje koje ne smijete propustiti.

Photo Walk u Zagrebu

Photo Walk je kao što mu samo ime kaže, fotografska šetnja namijenjena druženju, prvenstveno dobroj zabavi, stjecanju novih prijatelja, iskustva i sve to uz omiljeno nam fotografiranje. U pravilu šetnja se odvija u trajanju od 2 sata, te kroz to vrijeme svatko od sudionika može fotografirati koliko želi i što želi. Ukratko, pravilo je da nema pravila, a to vrijedi i za obradu fotografije koju sudionik odluči prijaviti za natjecanje. Prijava fotografije na natjecanje nije obavezna, već po želji sudionika.

Ipak ove godine zagrebački Photo Walk će se održati u ponešto izmijenjenom obliku. Za razliku od proteklih godina, a ujedino i samog formata Photo Walka, šetnja će se odvijati u svega sat vremena. Preostalih sat vremena ili više, ovisno o interesu sudionika Photo Walka, rezervirano je za fotografiranje modela na završnoj lokaciji šetnje. Rasvjetu koja ćete moći koristiti za snimanje omogućuje vam Prizma, a modela osigurava naš medijski partner Fotogard.com. Naravno, po završetku fotografskih i inih aktivnosti smjestit ćemo se u neki od ugostiteljskih objekata i nastaviti ugodno druženje.

Polazna lokacija je (A) Trg žrtava fašizma (Džamija), gdje bi se trebali okupiti do 16h i krenuti u šetnju do (B) parka u blizini Akademije dramske umjetnosti. Plan šetnje je definiran i moguće ga je pogledati na karti.
Photo Walk u Zagrebu

Svi koji žele sudjelovati u ovogodišnjem Photo Walku su dobrodošli, no postavljen je limit od 50 sudionika te je potrebno predbilježiti se putem stranice http://worldwidephotowalk.com/walk/zagreb-grad-zagreb-hrvatska/ (zelena tipka iznad karte – “Join This Photo Walk”).

Dakle, volite fotografiju i posjedujete fotoaparat, rezervirajte svoje mjesto i vidimo se na Photo Walku u Zagrebu – 13.10.2012 u 16 sati.

 

Oznake:

No comments yet.